آشنایی با انواع رادیاتور شوفاژ، پره ای، پنلی، حوله خشک کن-رادیاتور حسینی گرمایشی

بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود. رایج ترین نوع رادیاتورهای پنلی، دو کنوکتور می باشد؛ هرچند که برخی از کارخانه ها رادیاتور پنلی تک کنوکتور و سه کنوکتور نیز تولید می کنند. در ساخت رادیاتور های پنلی از ورق های با ضخامت 1.1 و یا 1.2 میلی متر فولاد استفاده می شود. رادیاتور های پنلی معمولا در بلوک هایی با طول 40 الی 200 سانتی متر به بازار عرضه می شوند. شوفاژ یا سیستم گرمایش مرکزی از قدیمی ترین نوع سیستم های گرمایشی می باشد که به منظور تامین آبگرم مصرفی مورد نیاز ساختمان ها به کار گرفته می شود.

(بر خلاف رادیاتورهای آلومینیومی) این رادیاتورها از ورق آهن و به دو صورت صفحه‌ای و پره‌ای ساخته می‌شود. رادیاتور شوفاژ از نوع فولادی آن در واقع دو ورق پرس شده روی هم که آب گرم در بین آن دو جریان دارد درست شده است و در جاهایی که استقرار وسایل پخش حرارت مجله خبری رادیاتور ایجاد اشکال می‌کند استفاده می‌گردد. بهتر است رادیاتور شوفاژ را در مکانی نصب کنید که محل ورود سرما به محیط است. برای مثال دماباما در این گفتار از راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ توصیه می کند که زیر پنجره و نزدیک جداره‌های خارجی را برای نصب انتخاب کنید.

سرویس کولر گازی سامسونگ – تعویض و سرویس قطعات

هر کدام از محصولات تولیدی متناسب با ویژگی های که دارند، دارای کارکرد متفاوتی می باشند. رادیاتور های برقی، برای ایجاد هوای گرم از المنت های درون بدنه خود استفاده می کنند. رادیاتور های برقی، سیال ناقل حرارت روغن هستند که این روغن هیچ نیازی به تعویض ندارد. رادیاتور پانلی از نسل سوم رادیاتور ها هستند که دارای جنس فولاد با بدنه ای یکپارچه تولید و عرضه شده‌اند.

بررسی والو رادیاتور

رادیاتورهای شوفاژ انواع مختلفی دارد و هرکدام از آنها متناسب با نیاز برای منازل، شرکت‌ها، ویلاها، مدارس و … رادیاتور یک مبدل حرارتی است که توسط برندهای متعددی در مدل های متنوع طراحی می گردد. به همین دلیل ممکن است خریداران در خرید رادیاتور گرمایشی با گارانتی معتبر و کیفیت مناسب با چالش مواجه شوند. استفاده از این مبدل حرارتی در اشکال مختلف سابقه تاریخی داشته و در رم باستان از شکل ابتدایی آن استفاده می شده که جنس آنها از سنگ بوده و در زیر سازه ساختمان قرار می گرفتند تا گرمای ذغال را به کف اتاق انتقال دهند. امروزه این محصول برای مصارف تاسیسات ساختمان مسکونی، اداری و تجاری و بیشتر از جنس آلومینیوم، مس، استیل و فولاد تولید شده و روز به روز با سیستم مدرن تری به بازار عرضه می گردد. رادیاتور برقی نوع دیگری از رادیاتورهای شوفاژ می باشند که برای گرمایش نیازی به سیستم پکیج یا موتورخانه مرکزی ندارند.

محل قرار گرفتن شوفاژ

بطور کلی رادیاتور منازل یک نوع مبدل حرارتی است که گرما را از سیال یعنی آب داغ در سیستم حرارتی گرفته و به محیط از طریق تماس سطحی با هوا و از طریق تابش گرمایی انتقال می‌دهد. وظیفه سیستم مرکزی گرم کردن رادیاتور است پس اولین عامل برای سرد شدن مربوط به تنظیمات سیستم مرکزی است. اگر همه رادیاتورها سرد هستند به منبع اصلی پکیج نگاهی بیندازید و همه آن‌ها را بررسی کنید. امکان دارد بسته بودن شیرهای خروجی و ورودی زیر پکیج رادیاتورها سرد باشد لازم است تا آن‌ها را باز کنید. تنظیمات پکیج را مورد بازبینی قرار دهید تا روی بخش زمستان تنظیم شده باشد. در این بخش ما قصد داریم برای شما تجزیه و تحلیلی از انواع و اقسام این وسایل کاربردی انجام داده و ارزیابی کنیم برای چه سبک خانه ای کدام جنس رادیاتور مناسب تر هستد.

هزینه یک شوفاژ، شامل هزینه و قیمت نصب سیستم و هم‌چنین خرید آن است. در حال حاضر، قیمت رادیاتور شوفاژ فن دار با نوع بدون فن این تجهیزات، دارای تفاوت‌هایی است و بازه‌ها و رده‌های قیمتی متفاوتی برای هر یک توسط تولید کنندگان مختلف در نظر گرفته می‌شود. این عامل به برند و شرکت تولید کننده و کیفیت محصول نیز وابسته است. پیش از خرید رادیاتور لازم است این نکته را نیز در نظر بگیرید که جنس بدنه این محصولات نیز قیمت آن‌ها را تغییر می‌دهد.

  • علاوه بر موارد ذکر شده، خرید داکت اسپیلت ایران رادیاتور نیز در پاسخ به نیاز ساختمان‌ها به تاسیسات حراراتی تهیه و عرضه شده است که در میان ایرانیان کاملا شناخته شده هستند.
  • نصب و راه اندازی رادیاتورها امری مهم و تخصصی تلقی می شود، که باید توسط افراد متخصص و کارشناسان تاسیسات انجام شود.
  • رادیاتورهای پنلی در انواع مختلفی مثل پنیر معمولی یا پنلی، ستونی و ویترینی در بازار یافت می شوند که یکی از مشکلاتی که این رادیاتورها دارند در صورت زنگ زدگی و یا سوراخ شدگی حتما باید تعویض شود و این از بزرگترین مزایای این سیستم رادیاتور شوفاژ می باشد.
  • رادیاتورهای پنلی معمولا در سایزهای 40 الی 200 سانتی متر در بازار موجود می باشند.
  • رادیاتور آلومینیومی بسیار سازگار با محیط زیست میباشد چراکه آلومینیوم یک فلز قابل بازیافت است.
در صورتی که لوله کشی رادیاتور شوفاژ در محل مناسبی تعبیه نشده است، می توان برای یافتن محل مناسب نصب رادیاتور، نقشه لوله کشی رادیاتور را در ساختمان تغییر داد. از معایب رادیاتورهای پنلی می‌توان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگ‌زدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود. البته هرگونه آسیب‌دیدگی و پدیدآمدن سوراخ در پنل رادیاتور، شانس تعمیر مقرون‌به‌صرفه در رادیاتور پنلی را از بین می‌برد. از دیگر معایب رادیاتور پنلی می‌توان به عدم افزایش یا کاهش سطح حرارتی به پنل رادیاتورها اشاره نمود.

این رادیاتورها از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده و درون آن لوله آب گرم می گذرد. رادیاتور شوفاژ سرد میباشد چه دلیلی دارد و یا به عبارتی علت گرم نشدن رادیاتور پکیج دلایل زیادی دارد که پیشنهاد میکنم مقاله کاملی که قبلا در همین رابطه منتشر کردیم را که با عنوان بررسی کلیه دلایل گرم نشدن رادیاتور شوفاژ میباشد را مطالعه نمایید . نحوه شستشوی رادیاتور شوفاژ موضوعی است که قصد دارم امروز به اون بپردازم و لازم به ذکر است که بدانید این یکی از آموزش های مهم در زمینه آموزش تعمیر پکیج میباشد که یه تعمیرکار حتما باید یاد بگیرد .