انواع تاسیسات ساختمانی؛تاسیسات لازم برای ساختمان گروه صنعتی الو آهن-رادیاتور حسینی گرمایشی

برای آشنایی با نحوه طراحی و انتخاب سیستم های مناسب تهویه مطبوع در بیمارستان ابتدا بایستی با مبانی طرح آشنا شویم. تاسیسات الکتریکی مدار انشعابی دارد تا برق فضاهای داخلی ساختمان را تامین می‌کند. سیم‌پیچی در مدار تاسیسات الکتریکی بر اساس مقدار جریانی که حمل می‌کند، است. تابلو توزیع برق در تاسیسات الکتریکی فیوز یا برق‌شکن دارد که در صورت بالا رفتن جریان در سیم‌پیچی، مدار را قطع می‌کند. طراحی و نصب مجله خبری رادیاتور توسط مهندسین ماهر در این زمینه باید صورت گیرد تا ساختمان‌ها بتوانند با کیفیت بهتر ساخته شوند و همچنین انرژی مورد نظر در اثر نصب اشتباه تاسیسات بیهوده مصرف نشود.

هزینه انجام خدمات چقدر می شود؟

عدم رشد قارچ و ویروس روی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی در تاسیسات حرارتی نیز از مسائلی است که وابسته به کیفیت هوای داخلی است، برای طولانی کردن عمر مفید تجهیزات تاسیسات حرارتی باید فیلترهای آنها به موقع تعویض شود. اگر تاسیسات ساختمانی کیفیت و کارایی مطلوب را دارا باشند، نیاز به بازسازی زودهنگام نیست. بنابراین بهتر و عقلانی‌تر است که هنگام ساخت و یا بازسازی در بخش تاسیسات زمان و هزینه مطلوب صرف شود تا از هزینه‌های بعدی که ممکن است در آینده ایجاد شود، بکاهد.

ضبط ویدیویی اکثر دوربین های مدار بسته بعد از تشخیص حرکت فعال شروع می شود. تعدادی از دوربین ها نیز قابلیت ارسال تصاویر ضبط شده به تلفن همراه را دارا می باشند. ساختار این آنتن به منظور قدرت دریافت و ارسال سیگنال ها به تمامی دستگاه های موجود در سیستم باید از آلومینیوم تو خالی باشد. در این کنترل پنل از کابل استفاده نشده و کل سیستم به کمک امواج کار می کند. این کنترل پنل به این شکل عمل می کند که در صورت تحریک دتکتورهای بیسیم، به پنل مرکزی سیگنال ارسال می کند.

تاسیسات مکانیکی چیست؟

تجهیزاتی مانند کولرهای آبی، کولرهای گازی، اسپلیت ها، داکت اسپلیت ها، چیلرها، هواسازها و فن کوئل ها برای تولید یا انتقال سرمای محیط داخلی مورد استفاده قرار می گیرند. نحوه عملکرد این تجهیزات به صورت تبریدی یا تهویه ای بوده و محیط داخلی ساختمان را خنک می کنند. مجموعه ای از سازه ها و تجهیزات که از طریق سیستم های داخلی وظیفه تامین رفاه ساکنین را دارند، تاسیسات مکانیکی نامیده می شود. تاسیسات مکانیکی صنعتی مربوط به انتقال آب و فاضلاب، تصفیه آب آشامیدنی و تولید انرژی از سیالات می شود. تامین سرمایش و گرمایش مورد نیاز ساختمان، فراهم نمودن آب آشامیدنی سالم، نور و روشنایی، ضرورت تهویه مناسب، مقابله با خطرات احتمالی مانند آتش سوزی و زلزله، دفع فاضلاب و … از جمله مواردی هستند که با اجرای تاسیسات امکان پذیرند. امروزه با توجه به نوع کاربری ساختمان ها از تجهیزات مختلفی از جمله آسانسور و پله برقی برای حمل و نقل و جابجایی اشخاص و یا اشیا استفاده می شود.

  • بر اساس مبحث شماره ۱۳ مقررات ملی ساختمان باید تمامی پریزهای تک فاز و سه فاز دارای هادی حفاظتی یا سیستم اتصال به زمین یا ارتینگ باشند.
  • در حال حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی سیستم های تاسیساتی هوشمندسازی شدند و راندمان آن ها بالارفته است.
  • سیستم گاز رسانی ساختمان وظیفه حمل و نقل گاز شهری و توزیع آن در ساختمان را بر عهده دارد.
  • به منظور فراخوانی و پیج افراد در ادارات، شرکت ها و مکان های عمومی از سیستم پیجینگ استفاده می شود.
هوشمند کردن سیستم‌های تاسیسات ساختمانی مانند سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم روشنایی، سیستم‌های بهداشتی و… باعث افزایش بازده انرژی شده همچنین هدررفت انرژی را به اندازه چشمگیری کاهش داده است. همونطور که می‌دونین، سیستم گرمایشی و سرمایشی یکی از مهم‌ترین قسمت‌های تاسیسات ساختمانی است. در ساختمان‌های قدیمی سیستم گرمایشی به صورت شوفاژخانه بوده ولی امروزه به صورت پکیج یا گرمایش از کف وجود داره. سیستم سرمایشی هم از گذشته تا الان، از کولر آبی به کولر گازی و هواساز تغییر کرده است. استفاده از نوعی سیستم گرمایشی که بتونه دما رو در سطح مطلوبی نگه داره، یک مزیت محسوب میشه که نباید از اون غافل شد. بنابراین، ارتقای دانش و کسب اطلاعات به روز در رابطه با فناوری‌های نوین ساختمانی و راهکارهای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها و به کارگیری آنها جهت بهبود کیفیت ساخت و افزایش آسایش ساکنین یک نیاز بسیار ضروری برای ساختمان می‌باشد.

برنامۀ نگهداری و تعمیرات تاسیسات ساختمان می‌تواند شامل خلاصه‌ای از فعالیت‌های موردنیاز باشد. این برنامه شامل همۀ وظایف نگهداشت پیشگیرانه است که برای سالم نگهداشتن تجهیزات ساختمان موردنیاز است. سیستم خانه هوشمند یکی از تکمیل ترین و بروزترین سیستم های امنیتی ساختمان می باشد.

موارد دیگری از قبیل محل قرارگیری درب ها، نحوه نصب ریل و وزنه کابین، نوع درب آسانسور و حتی عرض درب ها در همین مرحله مشخص می شوند. منظور از گازهای طبی گاز اکسیژن، گاز بیهوشی یا هوای فشرده، گاز خلاء یا وکیوم و گاز ازت است. از گاز اکسیژن برای ادامه حیات بیماران در بیمارستان ها و مراکز درمانی استفاده می شود. همچنین پیش از انجام عمل بیمار را با کمک گاز بیهوشی نایتروس اکساید بیهوش می کنند و از گاز هوای فشرده برای وکیوم مرکزی بیمارستان ها و مراکز درمانی استفاده می شود.