انواع تاسیسات ساختمان-رادیاتور حسینی گرمایشی

بعد از رسیدن دمای سونای بخار به مقدار تنطیم شده، مولد خاموش شده تا چرخه بار دیگر شروع به کار کند. هدف اصلی سونای بخار ایجاد میزان بسیار زیاد بخار در فضای مورد نظر می باشد. به همین خاطر از تجهیزاتی مانند خط تغذیه آب، سیستم های متعادل سازی، مخزن های آب و سیستم های گرمایش در این فضا استفاده می گردد. لوله کشی فاضلاب کف خواب و لوله کشی فاضلاب زیر سقفی دو روش اجرای لوله کشی فاضلاب هستند. طراحی سیستم تهویه به صورتی است که از عوامل طبیعی همچون باد، رطوبت، حرارت زیر زمین و نور خورشید و یک عامل مصنوعی یعنی فن برای ایجاد سرمایش استفاده کند.

این وسیله در دو مدل دوربین مدار بسته بی سیم یا وایرلس و مدل سیمی طراحی و تولید می شود. برای نصب دوربین بسته لازم است تا نقشه کلی ساختمان تهیه شده و سپس محل قرارگیری دوربین انتخاب شود، در مجله خبری رادیاتور ادامه باید کابل کشی دوربین مدار بسته انجام شده و این وسیله در محل خود نصب می شود. در نهایت باید دستگاه های ضبط به دوربین و مانیتور وصل شوند تا تنظیمات نرم افزاری بر روی آن به انجام برسد.

سیستم‌های صوتی در ساختمانی‌های صنعتی و اداری

به منظور جلوگیری از آسیب نباید هیچ برخوردی بین لوله های گاز و سازه های اصلی و تاسیسات مکانیکی ساختمان به وجود بیاید. تاسیسات سرمایشی با خنک نمودن آب یا سیال در قسمت خارجی ساختمان و فرستادن آن به تمامی قسمت های داخل ساختمان موجب خنک شدن محیط می گردد. این سیستم برای خارج کردن حرارت، کنترل رطوبت و افزایش کیفیت هوای داخل ساختمان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. تاسیسات ساختمانی در صورت بالا بودن کیفیت و کارایی مناسب، نیاز به باسازی دوباره ندارند. به همین دلیل در هنگام طراحی و تاسیسات باید زمان و هزینه مناسب در نظر گرفت تا از پرداخت هزینه های بیشتر در آینده جلوگیری شود.

در این سیستم با استفاده از لوله های گرماده، سطح زمین گرم شده و درنتیجه خانه نیز گرم می شود. در تأسیسات سرمایشی و گرمایشی جدید، سیستم کنترل هوا وجود دارد که هوای خانه را در آن دما که شما می خواهید تنظیم می کند. با پیشرفت علم در سراسر دنیا، دستاوردهای زیادی نیز در حوزه هوشمندسازی سیستم های تأسیساتی به دست آمده است که در رفاه و زندگی انسان تأثیرات بسیار زیادی دارد. هوشمند کردن سیستم های تأسیساتی در زمینه های مختلفی مثل سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم روشنایی، سیستم های بهداشتی و غیره اتفاق افتاده است و باعث افزایش بازده و کاهش اتلاف انرژی در ساختمان ها شده است. در طراحی و اجرای سیستم های تاسیساتی عوامل متعددی تاثیرگذار هستند که مهندسین و مجریان طرح حتماً باید بدان ها توجه کنند.

نظرات کاربران

بهتر است بدانید امروزه با پیشرفت و ارتقای تکنولوژی و همچنین پیشرفت در حیطه ساختمان سازی منجر به هوشمندسازی تأسیسات ساختمانی گردیده و در نتیجه راندمان آن ها افزایش و ارتقا یافته است. از آنجایی که تأسیسات اهمیت و ارزش بسیار بالایی در ساخت سازه و افزایش طول عمر آن دارند ممکن است در صورت خرابی و مشکل به سازه آسیب وارد نموده وعمر سازه را کاهش نمایند. تأسیسات برق جزو تأسیسات ساختمانی بوده که خود شامل اعلام حریق، تلفن، آنتن مرکزی، سیستم روشنایی می باشد. قابل ذکر است بخش بزرگی از برق به صورت جریان های متناوب مورد استفاده قرار می گیرد. سیستم های برق باید بطور حتمی و قطعی بطور ایمن نصب و راه اندازی گردند. یک فیوز در تابلو توزیع برق ساختمان موجود است که در مواقعی که جریان در سیم پیچی بالا باشد مدار بلافاصله قطع خواهد شد.

  • فقط لازم است به خود نقشه رجوع کنید و با مهندس ناظر به صورت منظم در تعامل باشید.
  • فن ها به صورت مکانیکی میتوانند انتقال هوا را انجام داده و اساس کار تهویه مکانیکی باشد‌.
  • هدف عموماً ارائۀ خدمات به‌صرفه و نگهداشت پیشگیرانۀ دائمی به‌منظور تأمین آسایش و امنیت کارکنان، بازدیدکنندگان و ساکنان ساختمان است.
  • قطعات دیگ چدنی شامل یک پره جلو، یک پره عقب و برحسب ظرفیت گرمایی تعدادی پره میانی است.