انواع رادیاتور شوفاژ در سیستم گرمایشی تهویه گستر راگا-رادیاتور حسینی گرمایشی

این مدل به خاطر جنس آلیاژ گرمای آب داخل خود را با سطح بالایی به محیط انتقال داده (حدود 2100 تا 2200 کالری و حجم آبگیری 5 لیتر) و نیاز به گرم شدن بیش از حد ندارد و دست کودک یا حیوان خانگی شما را نمی سوزاند. رادیاتور پنلی مجهز به ترموستات تنظیم دما بوده و همچنین در اندازه و موقعیت نصب متفاوت به صورت افقی و عمودی تولید می شود و به همین دلیل در هر فضایی به راحتی قابل نصب است. لازم به ذکر است این مدل با انواع پکیج، موتورخانه وانواع سیستم های مرکزی سازگار است. مس نسبت به آلومینیوم و فولاد توان انتقال گرمای بیشتری به محیط دارد اما به دلیل گران بودن این آلیاژ، مدل های از جنس مس یک کالای بسیار لوکس محسوب شده و در ساختمان های لاکچری مورد استفاده قرار می گیرند.

بدین ترتیب علاوه بر اینکه یک زیبایی خاصی را به فضای مورد نظر هدیه داده‌ایم. یکی از معمول‌ترین دلایل سرد بودن یکی از رادیاتورها، هوا گرفتن مدار رادیاتور است و برای رفع این مشکل باید رادیاتور را هواگیری کنید. اگر رادیاتور شیر ترموستاتیک دارد، ممکن است که پین زیر کلاهک شیر گیر کرده باشد و جلوی جریان آب را گرفته باشد. در این حالت کلاهک روی شیر را بردارید و به وسیله یک انبردست پین شیر را به سمت بالا و پایین حرکت دهید تا گرفتگی پین را برطرف کنید. پین شیر را به سمت بالا نگه دارید تا مسیر جریان آب باز شود و پکیج روشن و رادیاتور گرم شود. برای تعمیر و سرویس رادیاتور از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

رادیاتور گرم ایران مدل ترمو کالر Termocalor

شرکت بوتان با چندین دهه تجربه محصولات گرمایشی با بالاترین کیفیت تولید می کند و حتی برخی از مدل ها را به خارج از کشور صادر می کند. کیفیت محصول تنها ویژگی مثبت بوتان نیست و پس از خرید نیز خدمات پس از فروش عالی را به مخاطبین خود ارائه می دهند. در رادیاتور گرمایشی برقی که به آن شوفاژ برقی هم گفته می شود، روغن به عنوان یک ناقل حرارتی در داخل دستگاه قرار دارد که این روغن احتیاج به تعویض ندارد. درون دستگاه المنت هایی تعبیه شده که باعث گرم شدن روغن و به حرکت درآمدن آن درون پره ها می شوند و به این صورت باعث انتقال حرارت و گرم شدن محیط می گردند. نصب راحت ، کاربری آسان ، عدم نیاز به لوله کشی و جمع کردن آن در فصل گرما از دیگر ویژگی های این محصولات به شمار می رود.

رادیاتور یا شوفاژ نوعی مبدل حرارتی برای انتقال گرما می باشند . رادیاتورها برای گرمایش داخل منازل بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند و در خیلی از مکانها از رادیاتور یا شوفاژ استفاده شده است. هواگیری درست باعث افزایش طول عمر کل تجهیزات می شود، پس برای نصب رادیاتور شوفاژ جایز است که از شیر هواگیری اتوماتیک استفاده شود، زیرا این کار نشت آب به وسایل داخل خانه را کاهش می دهد. پره‌های رادیاتورهای آلومینومی به علت داشتن سطح تماس بیشتر نسبت به انواع چدنی و فولادی و از طرف دیگر به علت هدایت بهتر (ضریب هدایت آلومینیوم بیشتر از چدن و آهن است)، تبادل حرارتی بهتری نسبت به رادیاتورهای فولادی و چدنی دارد.

پمپ پکیج دیواری چیست و چه کاربردهایی دارد ؟

بیشترین ظرافت و تکنولوژی در رادیاتور های قرنیزی به چشم می خورد. این نوع رادیاتور ها، فضای مفید محیط را اشغال نمی کنند و یک هوای گرمی را به محیط هدیه می دهند. لازم به ذکر است که آنها در پایین دیوار ها به جای مجله خبری رادیاتور قرنیز نصب می شوند. جنس رادیاتور ها از آلیاژ آلومینیوم است، به همین دلیل مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی دارند. همانطور که در بخش بالا اشاره شد، سیستم های گرمازا دارای تنوع بسیار زیادی هستند.

انواع رادیاتور آلومینیومی شوفاژ بصورت دیواری (روی دیوار) و در زیر پنجره اتاق نصب می گردند و فاصله پایین هربلوک از کف اتاق یا سالن 10 تا 12 سانتیمتر می باشد. هنگام انتخاب رادیاتور آلومینیومی ، مدلی را انتخاب کنید که علاوه بر دارا بودن آب بندی و شکل مناسب ، مشابه آن نیز در بازار به وفور یافت شود تا چنانچه در آینده نیاز به خرید تعدادی پره از آن رادیاتور را داشتید به سرعت و با کمترین هزینه یافت شوند. آبی که گرم شده و سپس توسط پمپ به سیستم لوله کشی وارد شده است به رادیاتور وارد می‌شود.

ایران رادیاتور یکی از رادیاتورهای معروفی است که هم مشتریان و فروشندگان، هم پیر و جوان که قصد خریدن رادیاتور ندارند به خوبی نامش را می‌شناسند. این رادیاتور در سال ۱۹۳۶ به بهره برداری رسید و همچنان یکی از پیشگامان این صنعت است. رادیاتورهای پره‌ای از انواع پر طرفدار رادیاتورها محسوب می‌شوند.

علت سرد بودن پایین رادیاتور شوفاژ

به منظور افزایش سطح گرمای این نوع، اطراف لوله ها به تیغه (پره) هایی متصل می شود. رادیاتور پنلی یا پانلی (تخت) از انواع رادیاتور شوفاژ است که در مقابل انواع دیگر، از نظر ظاهری، زیبایی بیشتری دارد. اما با وجود امتیازات این نوع رادیاتور شوفاژ، یکی از عیوب رادیاتور پنلی این است که اگر از جنس فولاد باشد احتمال زنگ زدگی و سوراخ شدگی آن بیشتر بوده و در صورت صدمه دیدن، کل پنل رادیاتور باید تعویض شود. رادیاتور مناسب، رادیاتوری می باشد که با صرف انرژی کمتر، راندمان و بازدهی بالاتری ارائه دهد، در فضای کم بیشترین مقدار حرارت را تولید کند و دمای محیط را در حدی از گرما به طور ثابت حفظ کند. مقاومت و دوام بالا، کیفیت رنگ و جنس و داشتن سحطی صاف از دیگر ویژگی های یک رادیاتور شوفاژ خوب می باشد. همچنین، یک رادیاتور شوفاژ مناسب می بایست با فضای موتورخانه تناسب داشته باشد؛ از لحاظ ظاهری نیز با دکوراسیون محیط، هم خوانی لازم را داشته باشد.

  • از آنجایی که آلومینیوم از نظر رسانایی چهارمین فلز محسوب شده و در طبیعت به راحتی یافت می شود، این نوع از رادیاتورها قیمت مناسبی هم دارند.
  • با وجود پیشرفت علم و فناوری و معرفی روشهای مدرن تهویه هوا در خانه هنوز نیز بسیاری از ایرانی‌ها استفاده از شوفاژ را بهترین روش برای گرم کردن خانه خود به حساب می آورند.
  • بیشتر رادیاتورها برای استفاده و داشتن عملکرد در خودروها و ساختمان ها ساخته شده اند و غالبا رادیاتورها به عنوان ناقل دمای آب عمل کرده و یکی از کاربردهای آن ها در خودروها خنک کردن آب برگشتی به موتور می باشد.
  • جنس رادیاتورها متفاوت است، از جمله می‌توان به رادیاتورهای آلومینیومی، فولادی، مسی و چدنی اشاره کرد.
  • جنس پره‌ها از آلومینیوم است که در مقابل زنگ زدگی بسیار مقاوم است.
شما می توانید در این صفحه تصاویر، مشخصات فنی و قیمت به روز رسانی شده انواع رادیاتورهای پنلی را در برندها و مدل ها مختلف مشاهده نمایید، آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید و پس از کسب اطلاعات کامل نسبت به کالایی که به دنبال آن هستید، اقدام به خرید نمایید. رادیاتورهای آلمینیومی که با سرب همراه می باشد نوع متدوالی است که برای گرمایش استفاده می شود. آلمینیوم یک رسانای خوبی است و چون قیمت بسیار پایین تری نسبت به طلا ، و نقره و مس دارد بسیار استفاده می گردد. پره‌های رادیاتور آلومینومی به علت داشتن پره‌های فرعی جانبی دارای سطح تماس بیشتری نسبت به رادیاتور چدنی و فولادی می‌باشد و از طرف دیگر به علت هدایت بهتر ، تبادل حرارتی آن نسبت به رادیاتورهای فولادی و چدنی بیشتر است.

در این صورت ممکن است به چند دلیل این اتفاق رخ دهد که در ادامه آن‌ها را بررسی خواهیم کرد. شوفاژ های پنلی به دلیل داشتن ظرفیت گرمایی بالایی که دارند در مناطق سردسیر بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند . برای انتخاب مناسب باید متراژ محیط مورد نظر را بر ظرفیت گرمایی هر متر رادیاتور پنلی تقسیم کنیم ، به طور میانگین هر یک متر آن 1750 کیلوکالری ظرفیت گرمایی دارد . به طورکلی میتوان گفت رادیاتور آلومینیومی سبک تر ، زیباتر و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به رادیاتور فولادی دارد، ولی از لحاظ قیمت گرانتر می‌باشد.