چیلرها خود در انواع متنوع چیلر تراکمی آب خنک (آبی) ، چیلر تراکمی هوا خنک (هوایی) و چیلر جذبی طراحی و تولید می شوند. بویلرها نیز در انواع سیستم های آبگرم یا بخار داغ که توسط مشعل گازسوز ایجاد می شود ، طراحی و تولید می گردند. چیلر تراکمی و بویلر به همراه فن کویل و هواساز پر کاربردترین سیستم تاسیسات برودتی و حرارتی ساختمان ها هستند. هر یونیت بیرون از ساختمان به چندین فن کویل درون ساختمان وصل شده و هر فن کویل را می توان جداگانه خاموش و روشن و دمای هوای خروجی از آن را کنترل و تنظیم کرد.
الکتروفن هوا را از روی پوشال های مرطوب عبور داده و به طرف کانال یا داخل سالن هدایت خواهد شد. عبور هوا از روی پوشال های مرطوب باعث تبخیر آب مجله خبری رادیاتور پوشال ها شده که باعث میشود تا هوا خنک شود. واحدهای القایی از نظر ظاهری شبیه به واحدهای فن کویل هستند، اما از نظر داخلی متفاوت هستند.
به کولر آبی معمولاً کولر تبخیری نیز گفته می شود که برای خنک کردن منازل و اماکن تجاری، اداری و … مورد استفاده قرار می گیرد. کولر آبی شامل قسمت های بدنه، موتور الکتریکی ، فن یا بادبزن، الکتروموتور، پمپ جریانی آب، پوشال ها و صفحات قرارگیری آن ها، تشتک آب، شیر شناوری، سرریز و تخلیه آب و … می باشد. برای دستیابی به گرمای مورد نیاز ساکنان منزل ، محدودیت دما برای خانه ، از ۱۸-۲۸ درجه سانتیگراد توصیه می شود. پنل های سقفی یا دیواری می توانند برای فرایند خنک کننده و گرمایش استفاده شوند. درجه حرارت سطح باید بالاتر از دماینقطه شبنم هواباشد تا در طی فرآیند خنک کننده از تراکم روی سطح جلوگیری شود. این رشته بنابر نیاز مبرم کشور به نیروی انسانی کارآمد که دانش را همگام با مهارت های عملی فراگرفته باشند، در زمینه بازار کار دارای مزایای مناسبی می باشد.
دستیابی به این امر مهم نیازمند مهندسان متخصص تهویه مطبوع و انتخاب بهینه ترین سیستم با توجه به نیازهای موجود است. تاسیسات حرارتی و برودتی هر ساختمانی باید بتواند به دقت درجه حرارت محیط را در محدوده آسایش و متناسب با نیازهای افراد و محل ثابت نگه دارد و علاوه بر آن بتواند در صورت نیاز مقدار رطوبت را نیز تنظیم و هوا را از آلودگی ها فیلتر نماید. افراد در خانه و یا محل کار و فعالیت و … بدون وجود تاسیسات حرارتی و برودتی (گرمایشی و سرمایشی) نمی توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
- همچنین شما از جمله افرادی خواهید بود که تقاضای بالایی برای عقد انواع قرارداد دریافت خواهید کرد و درآمد شما روز به روز افزایش خواهد یافت.
- برای اینکه بتوانید تفاوت های اساسی این سیستم ها را تشخیص و آنها را نسبت به یکدیگر مقایسه کنید، حتما مقاله مربوط به هر دستگاه را مطالعه بفرمایید.
- از فن کویل در تمام فصول مختلف سال جهت تهویه مطبوع مورد استفاده قرار میگیرد.
- موتورخانه به عنوان هسته مرکزی تاسیسات مکانیکی در ساختمان شناخته میشود که وظیفه سرویسدهی به اجزای تاسیسات را برعهده دارد.
این سیستم حرارتی و برودتی مزایای زیادی در سیستم تهویه ساختمان ایجاد می کند که پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با خصوصیات و طرز کار آن مقاله زیر را مطالعه بفرمایید. این سیستمها انواع مختلفی دارند از جمله کولرهای آبی، کولرهای گازی، اسپلیتها، فن کویلها و چیلرها هستند. فروشگاه تاسیسات حرارتی و برودتی سعیدیارائه دهنده بهترین سیستمهای گرمایشی و سرمایشی.
فروشگاه تاسیسات حرارتی و برودتی سعیدی در ماسال
بهتر است بدانید کولر گازی ها دارای دو عملکرد گرمایشی و سرمایشی می باشد که شما به راحتی می توانید در فصول مختلف سال از تهویه مطبوع مناسب آن بهره مند شوید. توجه داشته باشید کولرگازی ها معمولاً در انواع مختلف و ظرفیت های متنوعی تولید و روانه ی بازار میشود. بازار کار رشته تاسیسات حرارتی و برودتی و کسب اطلاعات درباره آن برای اشخاصی که قصد ورود به این رشته را داشته یا فارغ التحصیل این رشته هستند بسیار حائز اهمیت است. درآمد و بازار کار همواره از مهم ترین معیارهای انتخاب یک رشته بوده و هست، به طوری که شاید در قدم اول قبل از شروع به یادگیری یک حرفه و یا ورود به یک رشته، جویای میزان حقوق و یا شرایط بازار کار آن باشیم. در این مقاله از وبلاگ دکتر رویت به طور اختصاصی به بررسی شرایط و بازار کار رشته تاسیسات حرارتی و برودتی در داخل و خارج از کشور خواهیم پرداخت، پس ما را تا انتها همراهی کنید.
نکات مهم درس تاسیسات حرارتی سعید قره یالی از کتاب دبیران پر مخاطب . بخوانید ، تمرین کنید و لذت ببرید
سرپرست تاسیسات حرارتی و برودتی فردی است که علاوه بر مهارت تعمیرات دستگاه های حرارتی و برودتی و دیگ بخار بتواند از عهده همکاری در برنامه ریزی، تقسیم کار، ایجاد هماهنگی، تهیه و تدارک نیازهای واحد، همکاری با واحدهای مختلف سیستم جاری برآید. مزیت عمده این سه دستگاه ، قیمت بسیار کمتر آنها نسبت به انواع دیگر تاسیسات برودتی و حرارتی مرکزی است. نکته اینکه هدف ما در این مقاله این بود که مزایا و معایب ۸ نوع از انواع تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان ها و سوله ها را به طور اجمالی بررسی کنیم. برای اینکه بتوانید تفاوت های اساسی این سیستم ها را تشخیص و آنها را نسبت به یکدیگر مقایسه کنید، حتما مقاله مربوط به هر دستگاه را مطالعه بفرمایید.