با انواع تاسیسات ساختمانی آشنا شوید کیلیدمگ-رادیاتور حسینی گرمایشی

استفاده از فیلترهای دقیق در حد ۰.۱ میکرون از اقدامات ضروری برای سیستم تهویه مطبوع است. طراحی سیستم تهویه مطبوع به شکل سیستم زون یا چند قسمتی است که تمامی اتاق های بیمارستان دارای دما و رطوبت جداگانه باشند. وظیفه جلوگیری از گسترش آتش سوزی در ساختمان و خسارت های شدید بر عهده وظیفه تاسیسات اطفا حریق می باشد. این سیستم دارای سنسور هایی می باشند که در یک محفظه پلاستیکی و معمولا در سقف خانه نصب می گردند. سیستم اعلام حریق پیشرفته به صورت خودکار جریان گاز را قطع یا غیر فعال می نماید. این لوله کشی باید به صورتی طراحی شود که آب مصرفی توسط نیروی وزن به فاضلاب شهری فرستاده شود.

این روشنایی در مواقع اضطراری جهت خروج افراد از ساختمان را مشخص می کند. سیستم روشنایی ایمنی حاوی چراغ های نشان دهنده علامت های خروج و روشنایی اضطراری می باشد. اما در سیستم روشنایی هوشمند روشن و خاموش کردن از طریق سیستم وای فای یا بلوتوث تلفن همراه نیز انجام می گیرد. به منظور توزیع آب به خروجی های آبنما و مکش آب باید از پمپ استفاده کرد. این اتاق دارای یک خروجی بوده و در سطح پایینی آب حوضچه قرار می گیرد. امروزه از تاسیسات مکانیکی آبنما و فواره به منظور زیبایی محیط ساختمان استفاده می گردد.

بعدازآن باید به فاضلاب سرویس های بهداشتی اشاره کرد که به طورکلی از همه سیستم فاضلاب خانه جدا بوده و از لوله مخصوص به فاضلاب ریخته می شود. در سیستم فاضلاب سرویس های بهداشتی به دلیل تجزیه ضایعات در لوله ها، گازی به وجود می آید که برای جلوگیری از ورود آن به بخش های داخلی ساختمان باید از مجله خبری رادیاتور تله، سیفون یا آب بندهای مختلف در داخل اتصالات لوله ها استفاده شود. وجود تأسیسات ساختمانی باعث می شود تا شرایط رفاهی برای ساکنین یک سازه فراهم شود. تأسیسات ساختمان در همه ساختمان ها باید به صورت اصولی و مهندسی شده، طبق نقشه و معماری ساختمان اجرا شود تا بهترین بازدهی را داشته باشند.

برای رسیدن به این شکل از گرما و حفظ آن ، می بایستی تعادل منطقی میان این عوامل ایجاد شود . انتقال گرما در نتیجه حرکت چرخشی بخش های گرم شده از یک مایع یا گاز صورت می گیرد . انرژی گرمایی از بدنه گرم ساطع شده و از طریق فضای واسطه منتقل شده و جذب بدنه سردتر می شود .

تجهیزات تشخیص آتش سوزی در سیستم اعلام حریق شامل گاز، شعله و دتکتور دود است. چراغ های مورد استفاده در سیستم روشنایی ایمنی فقط در زمان خطر عمل می کنند. محل نصب این چراغ ها معمولا در مسیرهای خروجی، مکان های تغییر ارتفاع، اتاق های کنترل، راه پله ها، تقاطع ها، مکان های پر خطر، راه پله فرار و مکان های بدون پنجره قرار دارد. سیستم هوشمند روشنایی دارای معایبی همچون هزینه اجرای زیاد و قیمت زیاد لامپ های هوشمند است. قسمت مهم تاسیسات آبنما و فواره جنس حوضچه است که از پلاستیک، فولاد و یا بتن می باشد.

کل سیستم روشنایی استخر به یک پنل مجزا و قابل دسترس وصل می شوند تا بتوان نور و روشنایی محیط را بهتر کنترل کرد. توضیحات کامل تر در این خصوص را در مطلب نورپردازی استخر مطالعه کنید. نورگیرها و هواکش ها به داخل ساختمان هدایت می کنند وبالعکس یعنی هوای داخل را به خارج ساختمان هدایت می کنند.

  • لوله های مورد استفاده برای انتقال آب گرم تولید شده و تجهیزات حرارتی شامل لوله های PEX، لوله های CPVC و لوله های مسی می شوند.
  • ابزارهایی مانند کلید های هوشمند، صفحه لمسی، تلفن همراه و تبلت که به منظور ارتباط با خانه هوشمند استفاده می شوند، رابط های کاربری نام دارند.
  • تاسیسات حرارتی دارای انواع مختلفی از سیستم های تهویه از جمله تهویه های طبیعی، مکانیکی و ترکیبی میباشد.
  • طرح پیشنهادی خود از کل سیستم و برآورد هزینه‌های پروژه را، ارائه می‌دهد.
  • طبق مقررات ملی ساختمان برای راهروها و راه های خروجی، پله ها و آسانسورها و سرسراهای آسانسور و همچنین در طبقات و محوطه هایی که در مسیر راه های ورود و خروج قرار دارند باید شدت روشنایی حداقل ۱۰ لوکس برقرار باشد.
  • این بخش از ساخت و ساز طبق برنامه ریزی های اصولی و نقشه های مهندسی انجام می شود.
نحوه کار این تاسیسات طوری است که سنسور های الکتریکی و ابزار های اعلام حریق به سیستمی وصل هستند که آب را به محل حریق منتقل میکند. به دلیل تنوع عناوین شغلی در این رشته و تخصص، شغل‌های متعددی برای افراد فارغ التحصیل آن وجود دارد. افراد متناسب با عنوان کاری و میزان تخصص خود می‌توانند شغلی مرتبط بیابند. این رشته بازار کاری مناسبی دارد چرا که تاسیسات مهارتی است که از یک ساختمان معمولی گرفته تا یک سازمان وسیع و پیچیده به آن نیاز دارند.

تماس با ما

توجه به آب و هوای منطقه و معماری ساختمان هم از اصول مهم در تاسیسات ساختمان است. پکیجهای گرمایشی همان کار موتورخانه ها را انجام میدهند با این تفاوت که دیگر جزء قطعات مشاء تاسیسات ساختمان نیستند و داخل واحد نصب میشوند و از نظر ظاهری شباهت زیادی به آبگرمکن های دیواری دارند. هدف از سیستم های لوله کشی در اجرای تاسیسات مکانیکی برای توزیع و استفاده از آب قابل شرب و حذف کردن آب های اضافی که در محوطه و بام جمع می شوند است. تهویه و خارج کردن هوای داخلی و جایگزین نمودن آن با هوای بیرون و تازه می تواند موجب افزایش نیاز به سیستم های گرمایشی و یا سرمایشی شود. این کار را به وسیله ی بازیابی تهویه گرما و با گردش مجدد هوای داخلی می توان انجام داد. هدف از اجرای سیستم تهویه ی مطبوع در تنظیم دمای داخلی و تنظیم رطوبت داخلی و حفظ کیفیت هوای داخلی ساختمان است.

2# مبدل حرارتی از تاسیسات گرمایشی ساختمان

به طور کلی تاسیسات یک سازه به دو بخش تاسیسات مکانیکی و تاسیسات الکتریکی تقسیم بندی می شوند که در ادامه به طور مفصل توضیح خواهیم داد. این تاسیسات به صنعت ساختمان مرتبط بوده و برای یک ساختمان الزامی می باشند. تاسیسات الکترونیکی نیز همانطور که از نامش پیداست به حوزه برق و روشنایی باز می گردد و می توان به مواردی نظیر برق، تلفن، آسانسور، پله برقی، نورپردازی و … اشاره نمود. در ساختمان های امروزی که با تکیه بر هوشمندسازی ساخته می شوند به راحتی می توان کنترل تمام سیستم های تاسیساتی را به دست گرفت. سیستم های هوشمند عملکردی متفاوت دارند و نسبت به تغییرات آب و هوایی تطبیق پذیر هستند. امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این زمینه برای شما عزیزان مفید بوده باشند.

به منظور ایجاد فشار مضاعف جهت حرکت روان مواد فاضلابی درون لوله، سیستم لوله کشی هواکش به کمک ایجاد فشار منفی در پشت پساب، این نیرو را ایجاد می کند. در واقع این سیستم فشار درون لوله را به منظورجلوگیری از گیر کردن مواد فاضلابی تنظیم می نماید. همچنین گازهای فاضلابی توسط سیستم تهویه به خارج از ساختمان رفته و اجازه بازگشت گازها به درون ساختمان را نمی دهد. فاضلاب و سیالات، سیستم آبرسانی، انتقال آب ، تصفیه آب، تولید انرژی از سیالات و… از جمله موارد تاسیسات ساختمانی مکانیکی صنعتی محسوب می شوند.