تاسیسات ساختمان معرفی 18 تجهیز اصلی تاسیسات مکانیکی و الکتریکی-رادیاتور حسینی گرمایشی

سنسور های الکتریکی و ابزار اعلام حریق به سیستم هایی وصل هستند که آب را به محل حریق و آتش سوزی انتقال می دهند. نقشه کشی و اجرای تاسیسات ساختمان توسط کارشناسان و مهندسین صورت می گیرد. زیرا تنها در صورت رعایت اصول و قوانین اجرایی عمر مفید ساختمان افزایش می یابد و ایمنی و زیبایی آن تضمین می گردد. در واقع تاسیسات الکتریکی ساختمان انرژی لازم برای روشنایی، گرما و سایر مواردی که به انرژی برق وابسته است را با استفاده از اجزای مختلفی تامین کرده و هر یک را مدیریت می‌کند. تاسیسات مکانیکی که به باور بسیاری از افراد اصلی‌ترین بخش تاسیسات ساختمانی است و قلب تپنده آن محسوب می‌شود.

قسمت سونا به دو بخش سونای خشک و بخار تقسیم می شود که هر کدام دارای تجهیزات نصب جداگانه می باشند. باید تمام بخش های استخر مانند چراغ ها، پمپ ها، کنترل کننده های مواد شیمیایی، هیترها و … در کنترل تاسیسات استخر برای عملکرد بدون مشکل مدیریت شوند. حتما از تاسیسات استخر، دستگاه های اندازه گیری ترکیبات شیمیایی آب، مخزن اسید، پمپ تزریق و دستگاه کلرزنی در استخرهای عمومی استفاده شود.

انواع تاسیسات ساختمان

به همین دلیل نصب سیستم های ایمنی از جمله صاعقه گیر در ساختمان های بلند مرتبه و صنعتی یک نیاز مهم محسوب می شود. سیستم صوتی در یک فضای اداری از 3 بخش سیستم صوت عمومی، سیستم کنفرانس و نمازخانه تشکیل شده است. مجله خبری رادیاتور مهمترین نکته در راه اندازی و اجرای سیستم صوت اداری و صنعتی این است که فرکانس صدا در هر قسمت از ساختمان به طور شفاف و به وضوح قابل شنیدن باشد و از طرفی لطمه ای به شنوایی افراد حاضر در ساختمان وارد نکند.

در واقع تاسیسات ساختمان بخش‌هایی مثل سیستم‌های گرمایشی، سرمایشی، تهویه مطبوع، لوله کشی آب، گاز، سیم کشی برق، تلفن، سیستم‌های تعبیه شده برای تخلیه فاضلاب، راه‌های ارتباطی بین طبقات مختلف و واحدها و … را شامل می‌شود. تاسیسات الکتریکی در تاسیسات ساختمانی شامل سیستم روشنایی، اطفاء حریق، آنتن مرکزی و… است. تاسیسات الکتریکی برق لازم برای روشنایی، گرما و سایر تجهیزات و لوازم برقی تاسیسات ساختمانی و خانه را تامین می‌کند. از دیگر موارد اجرای تاسیسات مکانیکی, نصب و راه اندازی تاسیسات الکتریکی و برق کشی ساختمان می باشد. به این صورت که سیستم های برق ساختمان شامل منبع تغذیه و توزیع و سیستم های اطلاعاتی و مخابراتی و سیستم های کنترل و سیستم های امنیتی و دسترسی و سیستم های تشخیص و زنگ خطر و روشنایی داخلی و خارجی می باشد. بسیاری موارد دیگر نیز در زمان تعمیر و نگهداری و خرابی، نمود پیدا می‌کند.

تاسیسات جکوزی

فارغ از صنعتی که در آن فعال هستیم، تعمیر و نگهداری تاسیسات ساختمان یکی از جنبه‌های اصلی نگهداری ساختمان و مدیریت انرژی است. همۀ تجهیزات و دارایی‌های فیزیکی نیازمند نگهداشت هستند، اما ذات فرآیند به‌طور چشمگیری متفاوت است. نگهداشت مؤثر تأسیسات ساختمان باید بر تدوین نقشۀ راه، آموزش‌های اولیۀ مستمر و استفاده از فناوری‌های جدید مبتنی باشد.

  • تاسیسات ساختمانی شرایط مطلوب و مناسب برای زندگی و کار در ساختمان فراهم می‌کند.
  • صاعقه یکی از خطرناک ترین اتفاقاتی است که می تواند یک ساختمان و ساکنین داخل آن را تهدید کند و متاسفانه سالانه با آمارهای ناراحت کننده ای از جان باختگان بر اثر اصابت صاعقه مواجه هستیم.
  • وضعیت ساختمان و تأسیسات در طی سالیان کاهش می‌یابد و در نتیجه بازدهی کلی امکان دارد کاهش پیدا کند.
  • به همین دلیل آگاهی و کسب اطلاعات لازم در حوزه تاسیسات ساختمانی و کاهش مصرف انرژی از جمله ملزوماتی است که مهندسین ساختمان باید بدان توجه کنند و آن را ارتقاء دهند.
  • شما می توانید جهت مطالعه روش اجرای سیم کشی تلفن ثابت روی لینک مقاله بزنید.
  • این موارد بعد از سفت کاری با لوله کشی و اتصالات ورود و خروج آغاز می شوند.
در تأسیسات آب و فاضلاب یک شبکه از لوله های مخالف یکدیگر وجود دارد که موازی یکدیگر عمل می کنند. همان طور که می دانید، سیستم آب رسانی رو به بالا است و سیستم فاضلاب به سمت پایین حرکت می کند. امروزه سیستم های گرمایشی و سرمایشی تبدیل به تجهیزات ثابت و بخشی از زندگی روزمره ما شده اند و در هر مکانی استفاده از آن ها ممکن است. وجود این تأسیسات در ساختمان ها بسیار مهم است و نقش بسیار پررنگی در انتخاب ساختمان توسط ساکنین دارد. روش های مختلفی برای تقسیم هزینه قبض برق، آب و گاز در ساختمان هایی که از سیستم سرمایش و گرمایش مرکزی استفاده می کنند، وجود دارد. آن را می توان به اجرای سیستم هشدار در ساختمان، سیستم اندازه گیری مصارف، آسانسور و پله برقی و … نیز مرتبط دانست.

نیروهای نگهداری همچنین مسئول نظارت و آزمایش کلیۀ چراغ‌های داخلی و خارجی و چراغ‌های علائم خروج هستند. این آب بعد از ورود به ساختمان از کنتور آب عبور کرده و توسط لوله کشی های داخلی به داخل ساختمان انتقال می یابد. تاسیسات مکانیکی وظیفه سرمایش و گرمایش، تهویه هوا، پمپاژ آب به طبقات بالای ساختمان، تامین آب سرد و گرم و … را بر عهده دارند. این تاسیسات با صنعت ساختمانی در ارتباط بوده و وجود آنها در ساختمان ضروری می باشد. از دیگر وظایف تاسیسات ساختمانی مکانیکی میتوان به سیستم های هشدار خطر ، اندازه گیری مصارف، آسانسور و پله برقی اشاره نمود. در سیستم های گرمایشی جدیدی که در ساختمان ها طراحی می شود، سیستم گرمایش از کف بسیار پرکاربرد و کم مصرف است.