راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ انواع رادیاتور شوفاژ خدمت از ما-رادیاتور حسینی گرمایشی

بله، برای اطلاع از قیمت نصب شوفاژ می توانید به صفحه نصب شوفاژ مراجعه نمایید. فضای رادیاتور و شوفاژ تا حد امکان باید باز باشد تا چرخش هوا به خوبی صورت گیرد. هنگام نصب رادیاتور باید دقت داشته باشید که فشاری از سمت شیرآلات روی دیواره ها نباشد.

علائم هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ

از جمله جنس‌های این شوفاژها می‌توان به رادیاتورهای پره‌ای آلومینیومی و یا فولادی اشاره کرد. در حقیقت، شوفاژها می‌توانند با تبدیل کردن انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، محیط مورد نظر شما را گرم نمایند. لازم به ذکر است که برخی از انواع این محصولات گرمایشی نیز، از آب گرم برای تامین انرژی، استفاده می‌کنند. درصورت انتخاب رادیاتور پره ای، نوع رایج در بازار آن را انتخاب کنید تا در آینده، در صورت خرابی و آسیب دیدن پره ها قابل تعویض باشند.

جستجو بر اساس: شهر، سرویس ، منطقه …

در رادیاتورها دو لوله رفت و برگشت، که یکی از آنها برای ورود آب گرم و دیگری برای خروج آب است، وجود دارد که هنگام نصب باید دقت لازم به کار گرففته شود که این دو کانال با فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. با توجه به نوع رادیاتور مصرفی، معمولا فاصله بین دو کانال، 35سانتی متر، 50 سانتی متر و یا 60 سانتی متر می باشد. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند. رادیاتورهای پنلی از نظر کارکرد و کاربرد جزو عالی ترین ها محسوب می شوند، در صورتی که از تولیدکننده های قابل اعتماد خریداری شوند.

  • رادیاتورهای پنلی از دو صفحه تو خالی موازی با یکدیگر ساخته شده اند که فاصله بین این دو صفحه توسط یک یا دو و یا حتی سه ردیف کنوکتور پر می شود تا از این طریق سطح انتقال حرارت افزایش یابد.
  • ممکن است مسیر لوله کشی از موتورخانه (پکیج) به شوفاژ یا لوله کشی درون شوفاژ سوراخ باشد.
  • سرد بودن رادیاتور شوفاژ می‌تواند به خاطر وجود هوا در رادیاتور پکیج، خرابی پمپ و غیره اتفاق بیفتد که در ادامه به آن می‌پردازیم.
  • بدین ترتیب، هرچه قدر تعداد پره های رادیاتور آلومینیومی بیشتر باشند، گرمای بیشتری نیز به محیط هدیه می دهد.
  • با کارشناسان شرکت دیجی امداد رسان تماس بگیرید برای این کار لازم است تا با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید.
با گذشت زمان و گردش آب در لوله‌ها و مدار گرمایش، آب گرم با اجزای داخلی شوفاژ واکنش می‌دهد و باعث ایجاد رسوب گرفتگی در مدار و پکیج می‌شود. این امر منجر به بیشتر کار کردن پکیج برای به گردش در آوردن آب در مدار گرمایش می‌شود. در نتیجه در صورت عدم رسیدگی به این مشکل ممکن است که پکیج از کار بیفتد. یکی از مشکلات رایج در سیستم گرمایشی که شما را نیازمند تعمیر شوفاژ می‌کند، گرم نشدن آن بعد از هواگیری است.

انجام عمل هواگیری، راندمان گرمایشی سیستم و بویژه بلوک‌های رادیاتور را بشدت افزایش می‌دهد و در نهایت باعث کاهش هزینه گاز مصرفی خواهد شد. در فصل زمستان توسط رادیاتور های شوفاژ گرما به محیط داخلی ساختمان منتقل می‌شود، ولی دمای اتاق ها معمولا ثابت بوده و افزایش نمی یابد چرا که بخش زیادی از گرمای تولید شده تلف می‌شود. در خاتمه با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز خود را بدست آورید. سیستم شوفاژ برای ایجاد حرارت و گرم نمودن آب، از اجزا و بخش‌هایی به وجود آمده است. از جمله این بخش‌ها می‌توان به دیگ بخار، پمپ، رادیاتور، منبع دو جداره، منبع انبساط، سیستم‌های کنترل کننده و … بنابراین آب، دوباره توسط لوله‌های برگشتی، به سمت شوفاژ خانه حرکت می‌کند و برای اینکه بتواند دوباره گرمای خود را به دست آورد وارد دیگ بخار می‌گردد و این سیکل، دوباره تکرار می‌شود.

مصرف کنندگان عزیز توجه داشته باشید پکیج رادیاتور را از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید و از داشتن گارانتی و خدمات پس از فروش آن اطمینان حاصل نمایید. به این ترتیب؛ شرکت فنی مهندسی تهویه گستر راگا با وجود متخصصین و کارشناسان مجرب در زمینه نصب و تعمیر رادیاتور و سایر تاسیسات، در هر لحظه آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. برای کاهش مجله خبری رادیاتور هزینه گاز، هنگام نصب شوفاژ از شیرهای ترموستاتیک استفاده کنید. برای گردش بهتر هوا، ارتفاع شوفاژها معمولا باید بین 7 تا 10 سانتی متر از زمین باشند. در صورتی که فشاری از سمت شیرآلات روی دیواره ها وارد شود، به مرور زمان باعث ترک خوردگی و بعد تخریب آن می شود، که همین امر باعث نشتی آب و در نهایت خراب شدن کل اتصالات داخل لوله می شود.

فیلم بررسی علت گرم نشدن شوفاژ و راهکار رفع آن