در رادیاتورها دو لوله رفت و برگشت، که یکی از آنها برای ورود آب گرم و دیگری برای خروج آب است، وجود دارد که هنگام نصب باید دقت لازم به کار گرففته شود که این دو کانال با فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. با توجه به نوع رادیاتور مصرفی، معمولا فاصله بین دو کانال، 35سانتی متر، 50 سانتی متر و یا 60 سانتی متر می باشد. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده مجله خبری رادیاتور اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند. رادیاتورهای پنلی از نظر کارکرد و کاربرد جزو عالی ترین ها محسوب می شوند، در صورتی که از تولیدکننده های قابل اعتماد خریداری شوند.
رادیاتور حوله خشک کن
واضحترین نشانه هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژها، گرم نشدن همه قسمتهای آن بهصورت یکنواخت است. در خانههایی که از سیستم گرمایشی پکیج استفاده میکنند، این چرخه درون پکیج اتفاق میافتد. بنابراین محل نصب رادیاتور در منزل می تواند در هر مکانی بجز دیوارهای ورودی، در پشت پرده های بلند و در کنار وسایل بزرگ منزل باشد. از طرفی مزیت دیگری که رادیاتورهای برقی دارند این است که هیچ نیازی به سیستم حرارت مرکزی مانند پکیج برای روشن کردن آن ها وجود ندارد. اما باز هم باید این موضوع را در نظر گرفت که با قرار دادن رادیاتور در پشت در ورودی با باز کردن در تمامی هوای گرم تولید شده در آن به خارج از اتاق هدایت خواهد شد، مخصوصا اگر در اتاق به فضای سرد تر باز شود. هواگیری باعث افزایش عمر کلیه تجهیزات شامل دیگ، پمپ ها، رادیاتورها، پکیج و…
بله، برای اطلاع از قیمت نصب شوفاژ می توانید به صفحه نصب شوفاژ مراجعه نمایید. فضای رادیاتور و شوفاژ تا حد امکان باید باز باشد تا چرخش هوا به خوبی صورت گیرد. هنگام نصب رادیاتور باید دقت داشته باشید که فشاری از سمت شیرآلات روی دیواره ها نباشد.
با گذشت زمان و گردش آب در لولهها و مدار گرمایش، آب گرم با اجزای داخلی شوفاژ واکنش میدهد و باعث ایجاد رسوب گرفتگی در مدار و پکیج میشود. این امر منجر به بیشتر کار کردن پکیج برای به گردش در آوردن آب در مدار گرمایش میشود. در نتیجه در صورت عدم رسیدگی به این مشکل ممکن است که پکیج از کار بیفتد. یکی از مشکلات رایج در سیستم گرمایشی که شما را نیازمند تعمیر شوفاژ میکند، گرم نشدن آن بعد از هواگیری است.
رادیاتور های پره ای آلومینیومی دارای جنس آلومینیوم در بدنه خود می باشند. رادیاتور های آلومینیومی به صورت بلوک های 5، 7 و 10 پره با ظرفیت گرمادهی مطلوب تولید شدهاند. هر کدام از پره های موجود در رادیاتور های شوفاژ آلومینیومی دارای بار گرمادهی مختص به خود هستند. بدین ترتیب، هرچه قدر تعداد پره های رادیاتور آلومینیومی بیشتر باشند، گرمای بیشتری نیز به محیط هدیه می دهد. معمولا هر یک از پره های تولید شده دارای ابعاد 6 الی 8 سانت هستند.
نکاتی در خصوص بهترین محل نصب رادیاتور در اتاق:
از نظر قیمتی هم ما همیشه در رقابت هستیم تا بهترین قیمت رادیاتور را به شما ارائه دهیم. رادیاتور ها که قبلا با نام شوفاژ هم از آنها یاد می شد از مناسب ترین وسایل گرمایشی در ساختمان ها هستند که با پکیج نصب می شوند و با ایجاد جریان آب گرم محیط شما را در سرمای پاییز و زمستان گرمتر از همیشه می کنند. رادیاتورهای موجود در بازار دارای جنس های فولادی و آلمینیومی هستند. امروزه اکثر رادیاتورهای دیواری از جنس فولاد ساخته می شوند که روی آنها یک لایه پلی استر برای جلوگیری از زنگ زدگی آورده شده است. برای خرید بهترین رادیاتور های بازار ایران از لیست زیر یکی را انتخاب کنید. از دیگر تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مورد نیاز ساختمانهای امروزی میتوان انواع رادیاتور را نام برد.
رادیاتور آلومینیومی
رادیاتورهای آلومینیومی به دلیل جنس آلومینیوم مورداستفاده، زیبا بوده و ظرفیت انتقال حرارتی بالاتری نسبت به فولاد دارند. رادیاتورهای آلومینیومی با محیطهای مرطوب مانند حمام نیز سازگار بوده و زنگزدگی ندارند. این رادیاتورها طول عمر بالایی داشته و در برابر ترکخوردگی یا خم شدن مقاوم هستند. فلز آلومینیوم به دلیل قابلیت بازیافت، با محیطزیست سازگاری دارد و در رادیاتورهای آلومینیومی (دایکاست) میتوان با افزایش یا کاهش پرههای هر بلوک، توان گرمادهی آن را تغییر داد. راندمان حرارتی رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای فولادی بیشتر بوده و در صورت بروز هرگونه آسیبی به پرههای رادیاتور آلومینیومی دایکاست، میتوان آن را تعویض نمود. اما بهطور کلی رادیاتورهای آلومینیومی به نسبت رادیاتور فولادی سبکتر، زیباتر و ضریب انتقال حرارت بالاتری دارند.
- با خروج هوا از شوفاژها، آب گرم جای آن را میگیرد و شوفاژ بهطور یکنواخت گرم میشود.
- همانند قرنیزی زیبا و با تنوع رنگی بسیار گسترده ، جایگزین قرنیزهای مرسوم میشود.
- یکی از مواردی که هنگام ساخت یک ساختمان توجه ویژه ای به آن می شود، لوله کشی آب است.
- توجه به این نکته، زمانی نمود بیشتری پیدا می کند، که قصد خرید یک محصول پره ای را داشته باشید.
- جنس رادیاتور پنلی ایران رادیاتور 100 سانتی متری ایران رادیاتور از جنس استنلس استیل و رنگ آمیزی شده با رنگ اپوکسی است که به رادیاتور قابلیت مقاومت در برابر آب گرم را می دهد و از خوردگی نمک موجود در آب جلوگیری می کند.
از جمله جنسهای این شوفاژها میتوان به رادیاتورهای پرهای آلومینیومی و یا فولادی اشاره کرد. در حقیقت، شوفاژها میتوانند با تبدیل کردن انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، محیط مورد نظر شما را گرم نمایند. لازم به ذکر است که برخی از انواع این محصولات گرمایشی نیز، از آب گرم برای تامین انرژی، استفاده میکنند. درصورت انتخاب رادیاتور پره ای، نوع رایج در بازار آن را انتخاب کنید تا در آینده، در صورت خرابی و آسیب دیدن پره ها قابل تعویض باشند.