هر متر مربع از سطح رادیاتور آلومینیومی در شرایط معمولی و با اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد (بین دمای هوای محیط و دمای آب گرم ورودی به رادیاتور ) حدود 670 کیلوکالری در ساعت گرما ایجاد می نماید . ما در اینجا مقایسهای در میان محصولات موجود در بازار ایران انجام دادهایم تا بتوانید بهترین مناسبترین گزینه با شرایط خود را انتخاب نمایید و در فصول سرد سال از گرمایش منزل خود نهایت لذت را ببرید. این طبقه بندی بر اساس ظاهر، طراحی و ساخت رادیاتورها انجام میپذیرد. رادیاتور پنلی، رادیاتور پرهای و لولهای از انواع رادیاتور هستند. در واقع این رادیاتورها مانند قرنیز در محل اتصال دیوار و کف نصب می شوند.
این رادیاتورها توسط یک سری لوله های آب گرم که در لبه های کناری دیوار نصب می شوند، گرما را به محیط اطراف انتقال می دهند. یکی از مهم ترین ویژگی هایی که این رادیاتورها در مقایسه با سایرین دارند، پایین بودن احتمال نشتی و سوراخ شدن لوله های آنها و در عین حال توانایی بالا ذر مقابل انقباض و انبساط جریان می باشد. مصرف پایین انرژی از دیگر مزایای رادیاتور قرنیزی می باشد که باعث می شود طرفداران زیادی داشته باشد. گرمای آب توسط این رادیاتورها به اتاق منتقل شده و در نتیجه دمای آن کاهش مییابد. این آب برای دریافت مجدد گرما از طریق لوله برگشت به موتورخانه برگشته و به داخل دیگ شوفاژ هدایت میشود و بار دیگر این سیکل و چرخه تکرار میشود. امیدوار هستیم با مطالعه مطلب راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ، توانسته باشیم شما را در انتخاب درست یاری دهیم.
رادیاتور ایران رادیاتور کال 500 تک پره ا Iranradiator Kal 500
اگر این بخش به درستی کار نکند منجر به سرد شدن رادیاتور میشود. در صورتی که رادیاتورها پمپ حرارتی دارند، احتمالاً مشکل از همینجاست. عملکرد پمپ را بررسی کنید و در صورتی که متوجه شدید کار نمیکند، پس علت سرد بودن رادیاتور همین مورد است.
برای خرید رادیاتور ایران رادیاتور به صفحه مربوطه مراجعه نمایید. نکته بعدی اینکه در سیستم پکیج دیواری بر خلاف آبگرمکن دیواری برای گرم شدن آب مصرفی نیاز است که کلی قطعات مختلف شروع به کار کنند تا یک لحظه آب گرم شود . نکته مهم اینجاست که حتی اگر شما چند ثانیه فقط نیاز به آب گرم داشته باشید تمام این قطعات باالاجبار شروع به کار میکنند .
چرا که در غیر این صورت گرمایش خانه با مشکلات بسیاری مواجه میشود. لوله کشی نامناسب نیز از عواملی است که باعث سرد بودن رادیاتور میشود لازم است از یک متخصص کارآزموده به جهت لولهکشی بهره ببرید تا در آینده با مشکل روبهرو نشوید زیرا رفع این مشکل بسیار هزینه سنگینی را در برخواهد داشت همچنین دردسرساز خواهد بود. از مقاوم ترین شوفاژها در برابر رطوبت و آب که در هر بخش از خانه نیز می تواند به کار رود شوفاژهای چدنی میباشند که امروزه بیشتر در شمال کشور از آن استفاده می شود.
با وجود پیشرفت علم و فناوری و معرفی روشهای مدرن تهویه هوا در خانه هنوز نیز بسیاری از ایرانیها استفاده از شوفاژ را بهترین روش برای گرم کردن خانه خود به حساب می آورند. اگر بخواهیم دقیق به نحوه گرم کردن شوفاژ نگاه کنیم این وسیله کاربردی تلاش میکند با جابجا کردن هوا در اتاق آن را گرم کند. در واقع هوای گرمی که از شوفاژ ها ایجاد می شود از آنجا که بسیار سبک هستند به سمت بالا رفته و هوای سرد جای آن را می گیرد. برخلاف روش های دیگر این چرخش هوا به حدی مداوم و پی در پی می باشد که در مدت کوتاهی تمامی اتاق گرم می شود. علائم و علت هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ چیست؟ بسیاری از افراد برای گرم کردن خانه خود از سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ استفاده میکنند.
علت گرم نشدن رادیاتورها توسط پکیج به عوامل گوناگونی بستگی دارد. با در نظر گرفتن علایٔم و نشانه ها می توانید به دلایل این مشکل پی ببری… هنگامی که سیستم مرکزی از تعادل بهرهمند نباشد، شوفاژها سرد میشوند در صورتی که امکان دارد رادیاتور شوفاژهای طبقه بالایتان در روند عملکردشان صحیح باشد. برای برطرف کردن این مشکل باید رادیاتورهای طبقه فوقانی بسته شوند.
از معروفترین رادیاتورهای پروفیلی موجود در بازار می توان به رادیاتور آلفام و یا رادیاتور مدل کریستال ایران رادیاتور اشاره نمود. رادیاتور را می توان یک نوع مبدل حرارتی نامید که گرمای آبگرم تولید شده توسط موتورخانه یا پکیج را از طریق تماس سطحی با هوا به محیط داخلی ساختمان منتقل می کند. رادیاتورهایی که در سیستم گرمایشی شوفاژ مورد استفاده قرار می گیرند معمولا از جنس آلومینیوم و یا آلیاژ فولاد می باشند.
به بیانی دیگر هرچه فاصله رادیاتور از پکیج بیشتر باشد، میزان راندمان رادیاتور نیز کاهش پیدا می کند. بنابراین سعی کنید تا حد امکان رادیاتور را دور از وسایل بزرگ منزل جای دهید. تحویل تا 20 روز کاری بست پرچمی به صورت رایگان در بسته بندی محصولات قرار می گیرد.
بهترین محل نصب رادیاتور در ساختمان
هرچند در مدل های فولادی (پنلی) جدید با تکنولوژی پیشرفته و پوشش رنگ نانو، مقاومت بدنه در برابر خوردگی و زنگ زدگی بطور چشمگیری افزایش یافته است. لازم به ذکر می باشد که انواع مدل های رادیاتور با مشخصات و قیمت به روز محصولات با گارانتی اصلی در وبسایت دماپویا موجود می باشند. رادیاتور شوفاژ از رایجترین پایانه های حرارتی در نوع سیستم های گرمایشی مجله خبری رادیاتور مرکزی هستند، از این نوع مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت آب گرم در به گردش در آوردن سیستم گرمایشی به محیط اطراف رادیاتور مورد استفاده قرار می گیرد. رادیاتور شوفاژ فرآیند انتقال حرارت را به صورت طبیعی انجام داده، آبگرم در حال گردش با گذر از فضای داخل رادیاتور مقداری از گرمای خود را به صورت هدایت حرارتی به سمت پره های رادیاتور منتقل می کند.
- قبل از خرید رادیاتور شوفاژ بهتر است با انواع رادیاتور شوفاژ آشنا باشید.
- شیر را تا زمانی که آب بدون هوا از سوراخ زیر شیر خارج میشود، باز بگذارید.
- جنس رادیاتورها نیز میتواند از انواع فولاد، چدن و آلمینیوم باشند (اخیرا در رادیاتورهای پنلی دکوراتیو از سنگ وشیشه نیز استفاده میشود).
- امروزه رادیاتورها در انواع و اقسام ختلف به بازار عرضه می شوند و متقاضیان می توانند بر اساس نیاز خود یکی از مدل های آن را انتخاب کرده و برای منزل تهیه کنند.
- مس نسبت به آلومینیوم و فولاد توان انتقال گرمای بیشتری به محیط دارد اما به دلیل گران بودن این آلیاژ، مدل های از جنس مس یک کالای بسیار لوکس محسوب شده و در ساختمان های لاکچری مورد استفاده قرار می گیرند.
- در صورت زنگ زدگی یا آسیب میتوان به راحتی پره آسیب دیده را تعویض کرد.