نصب دو رادیاتور شوفاژ در سایزهای کوچک تر بسیار بهتر از نصب یک رادیاتور بزرگ در یک اتاق است و سبب افزایش بهره وری از رادیاتورها می شود. مخصوصا در مواردی که لوله کشی رادیاتور به صورت روکار صورت گرفته باشد، این کار به راحتی قابل اجرا است. یکی دیگر از محل های مضر برای نصب و قرارگیری رادیاتور شوفاژ در منزل این است که آن را در پشت پرده های بلند و زخیم نصب کنید. اگر رادیاتور پکیج را در نزدیکی وسایلی مانند مبل بزرگ یا کابینت نصب کنید، هوای گرم خروجی از رادیاتور درون آن محبوس شده و در جریان رفت و برگشت قرار نمی گیرد.
اگر مدلهای پنلی را یک رنگ با کیفیت بزنند بسیاری از معایب آن مانند زنگ زدن از بین میرود. نسبت به قطرات آب حساس هستند و در برابر آنها بسیار آسیب پذیرند. با تشکر و سپاس از مقالات مفید و کاربردیتان در رابطه با پکیج انشالله موفق و پیروز باشید. یه بنده خدایی گفت ریکا بریز بجاش.ریختم و الان اب رادیاتورم بصورت منقطع کف الوده.یعنی انگار خوب هواش خارج نمیشه.همه جاش کف پخشه. یه نکته دیگه هم اینکه اگر محافظ برق برای پکیج ندارید همین امروز اقدام به تهیه و نصب یک محافظ زرق نمایید. تقریبا در وسط این چهار خروجی یک شیلنگ نیز وجود دارد که به شیر گاز متصل شده است که ما فعلا با آن کار نداریم.
رادیاتور ایران رادیاتور ترمو 500 تک پره ای ا Iranradiator Termo 500
از آنجایی که آلومینیوم از نظر رسانایی چهارمین فلز محسوب شده و در طبیعت به راحتی یافت می شود، این نوع از رادیاتورها قیمت مناسبی هم دارند. لذا باید با افزودن بخار به هوای اتاق، میزان رطوبت مورد نیاز انسان را تامین نمود. به طور کلی در زمستان در فضاهایی که کنترل دما و درصد رطوبت نسبی در آنها اهمیت زیادی ندارد میتوان از رادیاتور شوفاژ استفاده نمود.انواع رادیاتورهااز نظر شکل ظاهری به سه دستهی پرهای، تخت (پانلی) و لولهای تقسیم میگردند. جنس رادیاتورها نیز میتواند از انواع فولاد، چدن و آلمینیوم باشند (اخیرا در رادیاتورهای پنلی دکوراتیو از سنگ وشیشه نیز استفاده میشود). در صورتی که سیستم مرکزی و پمپ حرارتی فعال هستند ولی رادیاتور شوفاژها سرد هستند، باید فشار آب را کنترل کنید.
شیر کوچکی که در سمت مخالف ترموستات است را به اندازه یک چهارم باز کنید تا دما به صورت عادلانه در هر دو طبقه پخش شود و مجدد این مشکل برایتان اتفاق نیفتد. امکان دارد وجود هوا باعث سرد شدن نصف یا قسمت پایینی رادیاتور شوفاژ شود که این امر کاملا طبیعی است و در این زمان باید هر چه سریعتر نسبت به هواگیری شوفاژ اقدام کنید. از سبک های سنتی رادیاتور در داخل کشور که خانه های قدیمی مملو از آنها بود. این رادیاتورها که از جنس فولاد و آلومینیوم می باشند بیشتر به دلیل استحکام بسیار بالا شناخته می شوند. به دلیل جنس خاص آن ها شما می توانید از آنها در در بخشهای و مرطوب خانه مانند حمام نیز استفاده کنید. اصلی ترین نقطه منفی استفاده از این نوع شوفاژ ها مصرف و قیمت بسیار بالای آن ها می باشد.
شوفاژ، نکات موردنیاز و معیارهای انتخاب بهترین رادیاتور شوفاژ، پرداخته شد. نکته آخر اینکه شیرهای رادیاتور را هیچ موقع نبندید و همه رادیاتور ها باز باشند و اگر هوا کمی گرمتر شد میتونید از پکیج درجه شوفاژ را کم کنید و اگر گرمتر شد بگذارید روی تابستانی و در تابستان هم فقط شیرهای رفت و برگشت زیر پکیج را ببندید. در واقع جرم گیری رادیاتور شوفاژ شامل چندین مرحله میباشد که برای انجام صحیح این کار میبایست تک تک مراحل را مو به مو انجام دهید. یکی از مهمترین نکات در شستشوی مدار شوفاژ انجام صحیح ترتیب اتصال شیلنگ آب سرد به شیلنگ های رفت و برگشت میباشد که در ادامه به طور مفصل به این موضوع خواهیم پرداخت. ولی قبل از اون بهتره پیش زمینه ای در مورد انجام این کار یاد بگیرید.
- عمده ترین مشکل رادیاتورفولادی این است که با گذشت زمان دچار خوردگی و زنگ زدگی می گردد.البته برای کاهش معایب آن در ساخت آن ازپوشش پلی استر ورقه های فولادی کمک می گیرند.
- اگر این بخش به درستی کار نکند منجر به سرد شدن رادیاتور میشود.
- شوفاژها صبح انقدر داغ است که نمی توان بهش دست زد ولی شب ها سرد سرد.
- آب توسط لوله برگشت به طرف موتورخانه رفته و برای جذب مجدد گرما به داخل دیگ هدایت میشود و بار دیگر این سیکل و چرخه تکرار میشود.
- در نتیجه هر کدام از آنه، متناسب با پارامتر های منحصر به فرد و خاص، دارای عملکرد ویژه ای هستند.
از دیگر ویژگی های منحصر به فرد شوفاژ ها، می توان به هزینه های نصب و راه اندازی پایین، جا به جایی آسان اشاره نمود. با معرفی رادیاتور برقی، تا حدودی با راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ آشنا شدید. شما مجله خبری رادیاتور می توانید در روز های گرم سال که نیازی به سیستم های گرمایشی ندارید، آنها را جمع کنید. با جمع آوری شوفاژ ها، در فصول گرم سال، می توانید فضای مفید منزل یا اتاق کار را به حالت اولیه بازگردانید.
منبع دوجداره
امروزه به دلیل بالا رفتن قیمت ماده اولیه تولید این رادیاتورها تهیه آن ها خیلی مقرون به صرفه نمی باشد. ممکن است هوا از منبع اصلی سیستم گرمایش وارد رادیاتور شوفاژ شده باشد. با اینکه شوفاژ نسبت به سایر وسایل گرمایشی منازل مانند بخاری و شومینه امنیت بیشتر و دردسر کمتری دارد؛ با این حال ممکن است با مشکلاتی روبهرو شود. یکی از این مشکلات که بسیاری از صاحبان رادیاتور شوفاژ را درگیر خود میکند، هوا گرفتن شوفاژ است. توصیه می شود هنگامی که می خواهید این محصول را خریداری کنید، لوازم آن را نیز تهیه کنید. زیرا می توانید مطمئن شوید که برای قرار دادن این محصول در مدار گرمایشی خانه خود با مشکلی مواجه نیستید.
معمولا این مشکل با سرد شدن نیمی یا تمام شوفاژ خود را نشان میدهد. فراموش نکنید که اگر شما هم پس از مشاهده نشانه هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ، خواستید نسبت به تعمیر رادیاتور اقدام کنید، کارشناسان خبره آچاره به این منظور در کنار شما هستند. در این مقاله با بررسی نشانه ها و علائم هوا گرفتن رادیاتور تلاش کردیم که پاسخ این سوال که علت هوا گرفتن رادیاتور پکیج چیست؟ شما با مطالعه این مطالب قادر خواهید بود تا در این شرایط روند هواگیری رادیاتور و شوفاژ را بهراحتی پشت سر بگذارید. هر سال زمستان، پیش از استفاده از شوفاژها، بهتر است آنها را بررسی کنید. اگر شوفاژها سالم باشند و سیستم گرمایش مرکزی مشکلی نداشته باشد، بیشتر از سالی یکبار به هواگیری شوفاژها نیاز نیست. به جز آلومینیوم، ممکن است قطعات آهنی موجود در سیستم گرمایش دچار خوردگی شوند و گاز تولید کنند.
لازم به ذکر است که در چنین شرایطی، پمپ موجود در سیستم شوفاژ، میتواند آب گرم ایجاد شده توسط دیگ بخار را به وسیله سیستم لوله کشی، به اتاقهای مختلف ساختمان هدایت نماید و از این طریق، آن را به رادیاتورهای نصب شده در هر اتاق، ارسال کند. سپس این نوع از رادیاتورها، میتوانند گرمای ایجاد شده را به اتاق مورد نظر انتقال دهند. رادیاتورهای پرده ای که به آن ها رادیاتورهای آلومینیومی نیز گفته می شود، در دسته بهترین رادیاتورها قرار دارند. آلیاژ آلومینیوم به دلیل ضریب حرارتی بالایی که دارد، گرمادهی بیشتری هم نسبت به دیگر رادیاتورها دارد و در نتیجه از قیمت بالاتری نیز برخودار می باشد. رادیاتورهای پره از از قدیمی ترین رادیاتور شوفاژها به حساب می آیند و همانطور که از اسمشان مشخص است از کنارهم قرار گرفتن تعدادی پره تشکیل شده اند.