کیفیت رادیاتور پنلی بوتان با وجود مزایای بیشماری که دارند از معایب متعددی نیز برخوردار می باشند. سلام کاربر گرامی این قضیه صحت ندارد و اگر رادیاتورهای شما کوچیک باشه پکیج فقط زودتر به دمای تنظیم شده میرسد و اینکه بگید مشکل پکیجتون چی هستش. به عنوان مثال آشپزخانه از جمله محل هایی است که با روشن بودن اجاق گاز خوراک پزی به اندازه کافی گرم می شود، بنابراین شما می توانید آن را در آشپزخانه نصب کنید که در هنگام آشپزی بتوانید آن را خاموش کنید و فقط در مواقعی که آشپزخانه سرد است آن را روشن کنید. یکی از موارد بسیار مهمی که می تواند تاثیر بسیار زیادی در گرمادهی رادیاتور داشته باشد، میزان فاصله رادیاتور تا پکیج در ساختمان است. به خاطر داشته باشید که رادیاتور برای بازدهی بیشتر نیاز به نفس کشیدن دارد و در این حالت پرده از عبور و جریانات هوای سرد و گرم به درون و بیرون رادیاتور جلوگیری می کند.
- این نوع رادیاتور شوفاژ، ساده ترین نوع به شمار می رود و اغلب در محیط های کم اهمیت، مثل گلخانه ها یا انباری ها استفاده می شود.
- رادیاتور آلومینیومی دارای طول عمر بالا و مقاوم در برابر ترک خوردگی و یا خم شدن میباشد.
- رادیاتور پره ای آلومینیومی بیش از نیم قرن است که یکی از رایج ترین و پرکاربردترین وسایل گرمایشی در بین مردم به شمار می رود.
بهتر است قبل از راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ با عملکرد آن شویم، نحوه عملکرد رادیاتورها انتقال گرما از طریق جابجایی به این صورت است که هوای گرم بالای رادیاتور که سبکتر است به طرف بالا حرکت نموده و هوای سرد جایگزین آن میشود. بطور کلی رادیاتور منازل یک نوع مبدل حرارتی است که گرما را از سیال یعنی آب داغ در سیستم حرارتی گرفته و به محیط از طریق تماس سطحی با هوا و از طریق تابش گرمایی انتقال میدهد. یکی از مواردی که میتواند باعث گرم نشدن رادیاتور بعد از هواگیری شوفاژ شود، گیر کردن شیر رادیاتور شوفاژ است. در این حالت شیرهای رفت و برگشت رادیاتور را بررسی کنید و مطمئن شوید که شیرها را در حالت باز قرار میدهید تا جریان رفت و برگشت آب در لولههای رادیاتور برقرار شود. یکی از مشکلات رایج در سیستم گرمایشی که شما را نیازمند تعمیر شوفاژ میکند، گرم نشدن آن بعد از هواگیری است.
از معروف ترین رادیاتور های سه تکه می توان به رادیاتور کلاسیک ساخت کارخانه گرمساز اشاره کرد. رادیاتورهای دایکاست و کلاسیک، در محل نصب، قابلیت کوبل شدن تا 20 پره را دارا می باشند (بیشتر از 20 پره، بعلت سرد ماندن پره های انتهایی توصیه نمی شود). رادیاتورهای پروفیلی قابلیت افزایش و کاهش تعداد پره را ندارند و از بوک های 5 الی 20 پره به بازار عرضه می شوند. قالب ریخته گری این رادیاتورها به صورت یک تکه در برگیرنده تمام پره ها می باشد.
بنابراین محل نصب رادیاتور در منزل می تواند در هر مکانی بجز دیوارهای ورودی، در پشت پرده های بلند و در کنار وسایل بزرگ منزل باشد. اگر مجبور به قرار دادن رادیاتور در پشت دیوار داخلی اتاق شدید، عایق کاری دیوار را فراموش نکنید. شما می توانید با عایق کردن دیوار با استفاده از لایه ای از عایق های پلی استایرن در پشت رادیاتور تا میزان زیادی از هدر رفتن حرارت رادیاتور و انتقال آن به دیوار جلوگیری کنید. اما باز هم باید این موضوع را در نظر گرفت که با قرار دادن رادیاتور در پشت در ورودی با باز کردن در تمامی هوای گرم تولید شده در آن به خارج از اتاق هدایت خواهد شد، مخصوصا اگر در اتاق به فضای سرد تر باز شود.
هوا گرفتن شوفاژ، شایعترین دلیل عدم گردش آب و سرد ماندن آن است. بالانس نبودن رادیاتورها، میتواند روند رسیدن آب گرم به آنها را مختل کند. رادیاتور شوفاژ متناسب با سایز اتاق را انتخاب کنید و از قرار دادن یک رادیاتور بزرگ در یک اتاق کوچک خودداری کنید. نصب دو رادیاتور شوفاژ در سایزهای کوچک تر بسیار بهتر از نصب یک رادیاتور بزرگ در یک اتاق است و سبب افزایش بهره وری از رادیاتورها می شود.
ویژگی های یک تعمیرکار پکیج شوفاژ گازی خوب
در این بخش ما قصد داریم برای شما تجزیه و تحلیلی از انواع و اقسام این وسایل کاربردی انجام داده و ارزیابی کنیم برای چه سبک خانه ای کدام جنس رادیاتور مناسب تر هستد. هنگامی که سیستم مرکزی از تعادل مجله خبری رادیاتور بهرهمند نباشد، شوفاژها سرد میشوند در صورتی که امکان دارد رادیاتور شوفاژهای طبقه بالایتان در روند عملکردشان صحیح باشد. برای برطرف کردن این مشکل باید رادیاتورهای طبقه فوقانی بسته شوند.
رادیاتور لوله ای
در روی سیستم گرمایشی شما بخشی وجود دارد که نام آن مانومتر است که اندازهی فشار آب را بیان میکند. هنگامی که فشار آب از 1 پایینتر برود احتمال دارد فشار افت کرده باشد این موضوع به روند عملکرد پکیج ارتباطی ندارد و طبیعی بوده امکان دارد گاهی اوقات افت کند. در صورتی که هوا در داخل پکیج باشد فشار آن کمتر از 1.5 بار در روی صفحه مشخص میشود.
در تولید رادیاتورهای آلومینیومی دو روش تولید وجود دارد روش اکستروژن و روش دایکست. از معایب رادیاتورهای آلومینیومی انتقال حرارت ضعیف و اینکه اتصال بین پره های رادیاتور آلومینیومی با آهن است. متعلقات آهنی به راحتی اکسید می شوند و پس از مدت کوتاهی اتصالات آهنی بین پره های آلومینیومی سوراخ می شود.