قطر لوله های آب گرم و سرد در پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF برابر با ۱/۲ اینچ، قطر لوله های مدار گرمایش برابر با ۳/۴ اینچ و همچنین قطر لوله ورودی گاز در این پکیج ها ۳/۴ اینچ می باشد. اگر قصد خرید دارید باید به نکات فنی هنگام خرید پکیج شوفاژ دیواری دقت دشته باشید. به عنوان مثال اینکه پکیج های شوفاژ دیواری چقدر فضا اشغال می کنند، یا مصرف آب گرم شما چقدر است و ممکن است نیاز به پکیج های مخزن دار داشته باشید. یا پکیج دیواری لازم دارید و یا زمینی و اینکه نوع مبدل حرارتی آن چیست. از طرفی نوع دودکش نیز مهم است چرا که در طبقات بالاتر که ارتفاع لوله دودکش از 3 متر کمتر می شود استفاده از پکیج های فن دار توصیه می شود.
جهت شرایط خرید و تکمیل فاکتور خود پس از ثبت سفارش داخل سایت ٬ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید تا شما عزیزان را برای ادامه خرید و تحویل کالا راهنمایی کنند . مجموعه گرم لوکس همواره تلاش بر این دارد که ضمن ضمانت اصالت کالای شما عزیزان ٬ با ارایه اطلاعات مفید و کارآمد بتواند در انتخاب درست محصولات شما را یاری دهد . مشاوران ما همواره آماده پاسخ گویی به شما عزیزان خواهند بود و شما را به سمتی انتخابی درست راهنمایی خواهند کرد .
پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF با راندمان حرارتی ۹۳ درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ ۲۱۰ مترمربع مناسب می باشد. این مدل پکیج ایران رادیاتور سری E به غیر از حجم و ظرفیت، تفاوت زیادی با مدل قبل ندارد جز چند مورد شامل ابعاد و وزن و بدون فن بودن دستگاه، گرمایش اسمی دستگاه 24000kcal، توان خروجی 24kw و ظرفیت حرارتی 20640kcal/h است. دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد. پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل LR24FF از نوع پکیج های سه مبدل دیجیتال و از نوع فن دار می باشد. حداکثر فشار مدار گرمایش پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معادل 3 bar و حداکثر فشار آبسرد مصرفی ورودی این پکیج ها معادل 10 bar می باشد.
حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج اکو 22، 85 درجه سانتیگراد و حداکثر فشار آب سرد مصرفی در آنها 10bar میباشد. به همین دلیل سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ به سرعت توانست جای خود را در میان بسیاری از خانهها باز نماید. این کارخانه محصولات خود را از ۱۳۹۴ به ایران عرضه داشت و به بازارهای ایران امد.
مقایسه محصولات
در ادامه می خواهیم در مورد انواع و قیمت پکیج شوفاژ دیواری نکاتی را عنوان کنیم که ممکن است برای شما مفید واقع شود. با گسترش جوامع شهری و فرهنگ آپارتمان نشینی، لزوم استقلال در واحدهای مسکونی و بهینه سازی مصرف سوخت باعث شده است که موتورخانه های سنتی جای خود را به پکیج های دیواری بدهند. پکیج های ایران رادیاتور جهت تامین نیاز گرمایشی و آبگرم بهداشتی ساختمان براساس استانداردهای روز دنیا طراحی و تولید می گردد.
رادیاتور ایران رادیاتور مدل کال KAL 500
رادیاتور پنلیبا توجه به جنس آن که از فولاد می باشد قیمت بسیار مناسبتری را نسبت به رادیاتور پره ای دارد در نتیجه با استفاده از رادیاتور پنلی به شدت در هزینه ها صرفه جویی می شود. به طور مثال رادیاتور پنلی 100 سانت ایساتیس دارای ضریب حرارتی 1882 کیلو کالری بر ساعت و 12 پره رادیاتور پره ای بوتان با طول 96 سانت دارای 1840 کیلو کالری می باشد . برای نصب پکیجهای ایران رادیاتور کافیست با شماره 1600 تماس بگیرید تا مجریان مجاز شرکت ایران رادیاتور به محل زندگی شما آمده و پکیج را برای شما نصب میکند.
بست دیواری (پرچمی) رادیاتور آلومینیومی
اين رادياتور دارای چند پره هستند که اين پره ها بسته به نوع رادياتور به سه روش اتصال پرسی جوشی، اتصال توسط مغزی چپگرد و راستگرد، بش جا زدنی به يكديگر متصل شده اند.
- این کارخانه رادیاتور پنلی با کیفیت را در ۲۲ مدل و با اندازههای متنوع از ۶۰ تا ۱۸۰ سانت تولید نمود.
- پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل L24FF از مدل های فن دار پکیج ایران رادیاتور می باشد.
- امروزه با توجه به استفاده روز افزون از سیستم های گرمایشی جدید از قبیلپکیج دیواری ، صحبت در مورد اینکه چه نوع رادیاتور می تواند بهترین گرمایش را ایجاد کند داغ شده است .
- یکی دیگر از نکات مهم تک مبدله بودن و یا دو مبدله بودن پکیج است.
امروزه با توجه به استفاده روز افزون از سیستم های گرمایشی جدید از قبیلپکیج دیواری ، صحبت در مورد اینکه چه نوع رادیاتور می تواند بهترین گرمایش را ایجاد کند داغ شده است . در این میان عمده رقابت بین رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای می باشد. حال قصد داریم در این نوشتار مقایسه ای میان رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای داشته باشیم. لازم به ذکر است که در چنین شرایطی، مجله خبری رادیاتور پمپ موجود در سیستم شوفاژ، میتواند آب گرم ایجاد شده توسط دیگ بخار را به وسیله سیستم لوله کشی، به اتاقهای مختلف ساختمان هدایت نماید و از این طریق، آن را به رادیاتورهای نصب شده در هر اتاق، ارسال کند. سپس این نوع از رادیاتورها، میتوانند گرمای ایجاد شده را به اتاق مورد نظر انتقال دهند. رادیاتورها و یا شوفاژهای پرهای، نوع دیگر این سیستمهای گرمایشی هستند.