پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF تاسیسات مرکزی ایران-رادیاتور حسینی گرمایشی

با همه‌ی این اوصاف بهترین برند تولید کننده‌ی رادیاتور در بازار ایران کدام برند است و چه ویژگی‌هایی دارد. اما از آنجا که می‌توان با کم یا زیاد کردن پره‌ها آن‌ها را با محل نصب متناسب مجله خبری رادیاتور کرد، طرفداران خاص خود را دارند. تقسیم بندی دیگری که در مورد رادیاتورها وجود دارد، بر اساس شکل ظاهری آن‌ها انجام می‌شود که در ادامه به ذکر توضیحاتی در مورد آن‌ها می‌پردازیم.

تفاوت پکیج های زمینی و پکیج های دیواری در چیست؟

همچنین نامگذاری با حروف FF به معنی وجود دودکش دو جداره فن دار و CF به معنی بدون فن بودن دستگاه می باشد. مدلهای L و K ایران رادیاتور دارای نمایشگر عیب یاب دیجیتال بوده و مدل L دارای منبع انبساط بزرگتری نسبت به سایر مدل ها دارد. شوفاژها و هم‌‍‌چنین رادیاتور پکیج بوتان، از جمله ابزارها و تجهیزاتی می باشند که در فصول سرد سال، به ویژه در فصل زمستان، کاربردی می باشند. از این رو می‌ توان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند. در حقیقت می ‌توان گفت تنها تفاوت شوفاژو رادیاتور این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می ‌گیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی می باشند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می شوند.

از طرفی هر پره قابلیت تعمیر و تعویض دارد که نسبت به رادیاتور پنلی یک مزیت محسوب می‌شود. در سیستم حرارت مرکزی شوفاژ و در محلی به نام موتورخانه و یا شوفاژخانه، برخی از تجهیزات، به کار رفته است. این دسته از سیستم‌ها با نصب شدن در شوفاژخانه، می‌توانند به سیال واسط یعنی آب، این امکان را بدهند که از محلی به محل دیگر در سیستم مورد نظر انتقال پیدا کند.

در این پکیج ها عمل مکش هوا و تحلیه محصولات احتراق از طریق دودکش دو جداره مخصوص صورت میگیرد . این دستگاه مجهز به یک فن مکنده می باشد که پس از نصب دودکش بر روی آن هوای لازم برای احتراق را از فضای آزاد به دستگاه می رساند . لازم به ذکر است پکیج‌های ایران رادیاتور شامل 2 سال گارانتی پس از فروش هستند.

رادیاتور آلومینیومی آنیت مدل اپتیما سفید

بیان کردیم که پکیج های شوفاژ دیواری در انواع مختلفی ساخته می شوند و بسته به متراژ ساختمان و نوع کاربری آن، انواع مختلفی از آن مورد استفاده قرار می گیرد. از معایب رادیاتور پنلی می توان به این نکته اشاره کرد که قابلیت کم و زیاد کردن ندارند. این طبقه بندی بر اساس ظاهر، طراحی و ساخت رادیاتورها انجام می‌پذیرد. رادیاتور پنلی، رادیاتور پره‌ای و لوله‌ای از انواع رادیاتور هستند.

ظرفیت حرارتی خروجی این پکیج ها KCal/Hr معادل 22 کیلووات می باشد. برای اطلاع از تفاوت پکیج‌های فن دار و بدون فن مقاله راهنما را مطالعه کنید. نصب رویه چوبی یا فلزی برای رادیاتور جهت زیبایی بهتر، مانع بزرگی برای انتقال انرژی به داخل اتاق می باشد و راندمان را بسیار کاهش می دهد. نظافت و گردگیری دوره‌ای رادیاتور موجب افزایش راندمان گرمادهی آن می شود. رادياتورهای حوله ای از شكل خاصی برخوردار می باشند که برای خشك کردن حوله و لباس در حمام يا در کنار استخرها و ساير نقاطی که طراح صلاح بداند کاربرد دارند.

  • همچنین نامگذاری با حروف FF به معنی وجود دودکش دو جداره فن دار و CF به معنی بدون فن بودن دستگاه می باشد.
  • بنابراین آبی که قرار است وارد رادیاتور شود ابتدا توسط دیگ بخار، گرم می‌گردد.
  • این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب می‌شود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است.
  • پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند.
  • بنابراین آب، دوباره توسط لوله‌های برگشتی، به سمت شوفاژ خانه حرکت می‌کند و برای اینکه بتواند دوباره گرمای خود را به دست آورد وارد دیگ بخار می‌گردد و این سیکل، دوباره تکرار می‌شود.

بدنه‌ی بالا و استحکام بدنه از ویژگی‌های اصلی این محصولات شناخته می‌شود. به علت استفاده از ورق گالوانیزه، نه سایش و نه زنگ زدگی در این رادیاتورها هیچ معنا و مفهومی ندارد. این رادیاتور از بدنه‌ی یکپارچه تولید شده که بازدهی بالای حرارت را شامل می‌شود و با ۱۰ سال گارانتی در خدمت مشتریان است. گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانه‌های تولیدی دازد. قابلیت نصب این رادیاتورها را هم می‌توان به صورت افقی و هم به صورت عمودی نصب نمود. برخی از رادیاتورها به صورت عمودی نصب می‌شوند و تا سقف ادامه دارند.