از نظر قیمتی هم ما همیشه در رقابت هستیم تا بهترین قیمت رادیاتور را به شما ارائه دهیم. رادیاتور ها که قبلا با نام شوفاژ هم از آنها یاد می شد از مناسب ترین وسایل گرمایشی در ساختمان ها هستند که با پکیج نصب می شوند و با ایجاد جریان آب گرم محیط شما را در سرمای پاییز و زمستان گرمتر از همیشه می کنند. رادیاتورهای موجود در بازار دارای جنس های فولادی و آلمینیومی هستند. امروزه اکثر رادیاتورهای دیواری از جنس فولاد ساخته می شوند که روی آنها یک لایه پلی استر برای جلوگیری از زنگ زدگی آورده شده است. برای خرید بهترین رادیاتور های بازار ایران از لیست زیر یکی را انتخاب کنید. از دیگر تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مورد نیاز ساختمانهای امروزی میتوان انواع رادیاتور را نام برد.
رادیاتور ایران رادیاتور مدل اکو 500
واضحترین نشانه هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژها، گرم نشدن همه قسمتهای آن بهصورت یکنواخت است. در خانههایی که از سیستم گرمایشی پکیج استفاده میکنند، این چرخه درون پکیج اتفاق میافتد. بنابراین محل نصب رادیاتور در منزل می تواند در هر مکانی بجز دیوارهای ورودی، در پشت پرده های بلند و در کنار وسایل بزرگ منزل باشد. از طرفی مزیت دیگری که رادیاتورهای برقی دارند این است که هیچ نیازی به سیستم حرارت مرکزی مانند پکیج برای روشن کردن آن ها وجود ندارد. اما باز هم باید این موضوع را در نظر گرفت که با قرار دادن رادیاتور در پشت در ورودی با باز کردن در تمامی هوای گرم تولید شده در آن به خارج از اتاق هدایت خواهد شد، مخصوصا اگر در اتاق به فضای سرد تر باز شود. هواگیری باعث افزایش عمر کلیه تجهیزات شامل دیگ، پمپ ها، رادیاتورها، پکیج و…
امروزه با توجه به اینکه افراد نگرانی های خاصی در مورد مصرف بیش از اندازه انرژی دارند و از طرفی با بالا رفتن هزینه های مربوط به گاز در ساختمان ها، شاید توجه به این مسئله که محل نصب رادیاتور می تواند در مصرف انرژی تاثیرگذار باشد، خالی مجله خبری رادیاتور از لطف نباشد. رادیاتورهای ایران رادیاتور از محصولات معتبری هستند که با استانداردهای روز دنیا تولید و روانه بازار میشوند. البته به اذعان شرکت، قبل از عرضه در سه مرحله تست فشار، دو مرحله تست رنگ و یک مرحله تست شعله قرار میگیرند.
رادیاتور های پره ای آلومینیومی دارای جنس آلومینیوم در بدنه خود می باشند. رادیاتور های آلومینیومی به صورت بلوک های 5، 7 و 10 پره با ظرفیت گرمادهی مطلوب تولید شدهاند. هر کدام از پره های موجود در رادیاتور های شوفاژ آلومینیومی دارای بار گرمادهی مختص به خود هستند. بدین ترتیب، هرچه قدر تعداد پره های رادیاتور آلومینیومی بیشتر باشند، گرمای بیشتری نیز به محیط هدیه می دهد. معمولا هر یک از پره های تولید شده دارای ابعاد 6 الی 8 سانت هستند.
- امروزه اهمیت وجود انواع آبگرمکن در ساختمان، بر همه کاملا روشن است.
- هواگیری مرتب و به موقع از لازم ترین اصول نگهداری تجهیزات گرمایشی بوده و توجه داشته باشید هواگیری اصولی و بموقع سیستم مدار گرمایش هر سال در اول فصل سرما در حالتی که پمپ گردش آب رادیاتورها را خاموش نموده باشید با دقت انجام شود .
- این نوع رادیاتور شوفاژ، ساده ترین نوع به شمار می رود و اغلب در محیط های کم اهمیت، مثل گلخانه ها یا انباری ها استفاده می شود.
- رادیاتور وسیله ای فلزی و یا نیمه فلزی است که بسته به کاربرد جنسش می تواند تفاوت داشته باشد.
- اگرم فیلتر پلی مگنت پیدا نکردید یک فیلتر پلی فسفات و یک رسوب زدای مغناطیسی در مسیر ورودی آب سرد قبل از پکیج نصب کنید.
در رادیاتورها دو لوله رفت و برگشت، که یکی از آنها برای ورود آب گرم و دیگری برای خروج آب است، وجود دارد که هنگام نصب باید دقت لازم به کار گرففته شود که این دو کانال با فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. با توجه به نوع رادیاتور مصرفی، معمولا فاصله بین دو کانال، 35سانتی متر، 50 سانتی متر و یا 60 سانتی متر می باشد. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند. رادیاتورهای پنلی از نظر کارکرد و کاربرد جزو عالی ترین ها محسوب می شوند، در صورتی که از تولیدکننده های قابل اعتماد خریداری شوند.
رادیاتورهای آلومینیومی به دلیل جنس آلومینیوم مورداستفاده، زیبا بوده و ظرفیت انتقال حرارتی بالاتری نسبت به فولاد دارند. رادیاتورهای آلومینیومی با محیطهای مرطوب مانند حمام نیز سازگار بوده و زنگزدگی ندارند. این رادیاتورها طول عمر بالایی داشته و در برابر ترکخوردگی یا خم شدن مقاوم هستند. فلز آلومینیوم به دلیل قابلیت بازیافت، با محیطزیست سازگاری دارد و در رادیاتورهای آلومینیومی (دایکاست) میتوان با افزایش یا کاهش پرههای هر بلوک، توان گرمادهی آن را تغییر داد. راندمان حرارتی رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای فولادی بیشتر بوده و در صورت بروز هرگونه آسیبی به پرههای رادیاتور آلومینیومی دایکاست، میتوان آن را تعویض نمود. اما بهطور کلی رادیاتورهای آلومینیومی به نسبت رادیاتور فولادی سبکتر، زیباتر و ضریب انتقال حرارت بالاتری دارند.
اصطلاح آکس رادیاتور چیست؟